Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Ramboll

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 642 recensioner.

Emma Larsson
(5)
Jag tyckte det var en givande kurs. Det fungerade bättre än väntat att köra den på distans, positiv till det.
Y Jansson
(5)
Bra utbildning med många praktiska övningar. Genomgång av olika metoder och lagstiftning på en bra nivå med kunnig och inspirerande föreläsare! :)
Maria Eriksson, SYNLAB
(5)
Trevlig och otroligt kunnig och erfaren ledare till kursen. Fick många bra tips och en bra förståelse för kemikaliehantering.
Anna Axelsson
(4)
Det har varit ett bra stöd i arbetet med vår GRI rapportering.
Anna-Karin Wengsevik
(4)
Jag tyckte kursen var bra, lärde mig kanske inte så mycket nytt men fick bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt här inom vår verksamhet. Jag har använt ett utav de verktyg/metoder som vi fick med oss från kursen och det funkade jättebra!
Mats Brottare Addtech Nordic AB
(4)
Kursen behandlar precis de saker som kommer upp på en internrevision, men som inte beskrivs i normen. Vilka krav kan man ställa på olika analyser, t.ex. Måste det finnas riskanalys eller ej?
Patrik Nilsson Bilia Jägersro
(4)
Hade utbildningen varit mer styrd för mina ändamål(det jag arbetar med) hade det blivit full pott. Upplägget är bra, men för mycket info på för kort tid. Kursledaren Bert-Ola Nilsson är kunnig och påläst.
Johanna Bäck, LKAB Kiruna
(5)
Bra kurs med intressanta diskussioner gällande kroppens påverkan av kemikalier samt riskbedömningar av kemikalier.
Evalena K Kosanovic
(3)
Min upplevelse av kursen var att den kunde fokuserat mer på de nya detaljerna i ISO. Det var mycket repletion av från de gamla versionerna. jag hade önskat att få del av mer om ISO 45001 eftersom vi ska certifiera oss i år.
Crister Espling Vattenfall Services Nordic AB
(5)
Utbildning varavades med praktisk och teoretisk information. Bra skådespelare på den praktiska delen. Inspererande kursledare som verkligen kunde sin sag. Fick bra svar på fågor som ställdes under kursens gång. Även bra stöttning fån kursledare när saker blev lite svårt.
Anna Johansson
(4)
Gav bra överblick över gällande lagstiftning
Lars-Gunnar Ritzén, Repligen Sweden AB
(4)
Gav en bra överblick över miljölagstiftningen
My Engdahl, Thage i Skåne AB
(5)
Mycket bra, föreläsaren var väldigt kunnig inom miljöområdet generellt sett samt väldigt insatt i standarden. Kul att vi fick göra mycket övningsuppgifter samt att vi fick lov att ta case från våra egna verksamheter. Fick med mig mycket värdefull information tillbaka.
Frida Stenarson
(5)
Högt tempo och en bra fingertoppskänsla hos kursledaren för vilken nivå kursdeltagarna låg på och vilka frågor som var relevanta i de olika delarna.
Husqvarna Group AB
(4)
Kursen var bra och intressant, saknade lite mer inriktning mot ISO.
Carolina
(5)
Ger verktyg och kunskap för att jobba vidare med standarden på hemmaplan. Man får med sig en helhetsförståelse genom teoretiska genomgångar varvat med praktiska övningar. Rekommenderar verkligen denna och Rambolls andra utbildningar inom samma område!
Enrique Juaristi
(5)
Mycket professionellt. Utblidaren hade kloka svar på alla frågor!
Andreas Gammelgård, Mirka Ltd
(5)
Bra, saklig och innehållsrik kurs som jag kan rekommendera!
Tina
(4)
Bra och relevant utbildning för oss, då vi ska certifiera oss enligt ISO 45001 inom kort.
Johan larsson, Expandia Moduler Ab
(5)
Jag är nöjd med utbildningen, jobbar man med kemikalier så är kursen ett bra komplement för att man ska känna sig trygg i att man har koll på gällande regler och krav.
Magnus Berglin Volvo Bil
(4)
En viktig och informativ kurs. Något mycket hoppande fram och tillbaka i materialet.
Anna Karlsson, Finnvedsbostäder AB
(5)
Föreläsare var väldigt kunnig, duktig på att förklara saker och ting. Gav många bra tips hur man ska arbeta i verkligheten.
Kinga Hejzner, Scania Södertälje
(5)
Det var en intressant kurs. Jag har lärt mig mer om Miljöbalken och har fått svar på alla mina frågorna.
Mats Brottare Addtech Nordic AB
(4)
Bra ledare som förklarade på ett vardagligt vis. Svårt ämne blev lite mera förståeligt. Även om man inte dagligen jobbar med frågorna. Bra lokal, ligger mkt centralt och enkelt att ta sig dit.
Edna
(1)
Ser inte hur den kan stötta mig i mitt arbete att driva ett ledningssystem. För grundläggande att rikta sig till den målgruppen.
Johan Sund, kursansvarig Grundläggande kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 Kommentar:
Tack för dina synpunkter. Vi tycker att det är mycket tråkigt att utbildningen inte uppfyllde dina förväntningar. Utbildningen är en grundkurs och ämnar att ge grundkunskap om standardkraven och vad de innebär för en verksamhet.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!