Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ramboll

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 681 recensioner.

Lotta Lind
Texten var lite otydlig. Bokstäverna trycktes ihop.
Jerker Hallin
Bra när man kan få återkoppling direkt om man svarat fel
Susanna
Fick en del nya kunskaper och en hel del tankeställare.
Jennie Kirch, Toyota
En bra uppdelning att göra den första delen via Webseminarium. Den andra delen blev lite kort om tid.
Per Wikström Skandiform AB
En mycket bra sammansatt kurs. Ger en bra översikt och repetition om behöver fräscha upp sina kunskaper.
Tilda Taubert, TeamOlmed
Jag tyckte det var en väldigt fin utbildning, både estetiskt och uppläggsmässigt. Gillade naturpanoreringarna i bakgrunden och interaktiviteten var på en bra nivå, även om frågorna kunde varit på en svårare nivå. Jag saknade info om ISO, en utökad del om det hade varit önskvärt för min del.
Marcus Assarind
Som kursledaren sade finns det såklart mycket fler detaljer att grotta sig ner i, men översikten var utmärkt med bra föreläsare och bra övningar. Man kan tänka sig att ämnet är så torrt att det inte går att hänga med när man sitter på distans, men det funkade fint. Personligen hade jag gärna hört mer om brandsäkerhet eller kommit igenom alla övn...
Visa mer
Peter Sundqvist, Rybrinks i Kungsbacka AB
Intressant och lärorik kurs med mycket trevliga övningar, bra kursledare som hade svar på allt👍
Simon G
Enkelt och tydligt budskap, lätt att förstå och lära sig.
Matz Colling
Över lag jättepositiv. Fint upplägg och pedagogiskt. Snabb respons när vi behövt nya tillfällen att stoppa in medarbetare som av olika anledningar missat sitt inbokade tillfälle. Tack Cecilia F. Sagt det förut, din administrativa kapacitet är oslagbar. Har inte något negativt att säga om utbildningen. Funkat jättebra.
Benny Nordebrink, Octapharma
Jag gillar att det är uppdelat i olika block så att jag kunde ta en paus mellan varje block. En nackdel är dock att blir pauserna för långa är det lätt att glömma saker till sluttestet. Lite luriga frågor under blocken, de var enklare vid sluttestet med endast 1 alternativ. Men överlag lärde jag mig massor och kommer ha nytta av utbildningen.
Kevin Dang, Norrenergi
Bra kurs vad gäller innehåll och upplägg. Pedagogisk utbildning som är lätt att följa med och förstå alla delar. Rekommenderas!
Åsa Scharfe
Bra innehåll och gav mig det jag behövde för att få en större förståelse för hur det fungerar.
Therese Nilsson
Kursen var bra. Bra handledare och övningsuppgifter. Dock så tror jag att jag hade haft ännu mer nytta om jag hade varit mer insatt i ISO 9001 & 14001. Jag vill gärna fortsätta att jobba vidare med förbättringar som man gör vid en revision.
Morten Skibsted ESSITY Falkenberg
Kursen var mycket lärorrik. Efteråt hade man en helt annan bas kompetens vad gäller kemikalier (EU-förordningar, Föreskrifter, Miljöbalken, REACH, AFSer, CLP, SDB) och vad man skall tänka på som arbetsgivare.
Mikaela, Jordbruksverket
Bra upplägg med teori varvat med roliga, praktiska övningar
Tore Johansen External TUV SUD
Mycke bra kurs ledning och innehold
Byggutrustning Luleå AB
Det var en lagom stor grupp vilket gjorde att det blev dynamiskt och inte bara information. Många intressanta delar och diskussioner dock är vi som företag inte riktigt där ännu men det var givande att få input och öppna upp ögonen för vad som finns och vad som är påväg :-)
Lena Evelingen
Bra informativ och rätade ut några frågetecken
Annmari Juto, JUNTO AB
Ett utbildningstillfälle, som gav mig det jag förväntat mig dvs. grundläggande kunskap om lagkrav inom hållbarhetsrapportering. En stor fördel var att det var på distans, inga resor och hotellövernattningar. Vi var få deltagare vilket innebar att jag fick bra utrymme till frågor och svar. Utbildningstillfället på 3 timmar, leddes av en kompeten...
Visa mer
Karin M
Bra kurs med grundläggande innehåll om hur hållbarhetsarbete kan genomföras i företag.
Camilla Lundstedt, Arctic Securities AS Filial Sverige
Vi var bara 2 deltagare + kursledare på kursen vilket var jätteskönt, man kunde ställa mycket frågor och man fick tydliga enkla svar. Kursledaren var väldigt bra med härlig energi som gjorde att kursen blev roligare än jag trodde den skulle bli. Informationen man fick var tydlig och enkel att förstå och jag kommer definitivt att ha användning a...
Visa mer
Göran Wennerberg, Cepheid AB
Välplanerad kurs som funkade bra på distans.
Anonym gärna.
Jag är nöjd med kursen! Kursledaren hade ett bra engagemang och upplägg dessutom. Pedagogiskt, intresseväckande och roligt upplägg. Jag lärde mig en hel del och har även rekommenderat er till andra kollegor på företaget och branschen.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!