Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ramboll

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 723 recensioner.

Lena van Evelingen
Jag tänker att när exemplen inte representerar realistiska händelser så går den mesta tiden till att börja tänka på hur ser det ut tex när vi handlar mat etc. Om det är exempel tex från sälj eller inköp så känner de flesta till hur den processen går till. Då kan man fokusera på förbättringar i stället.
Camihlla Ståhl / Högbo Bruk AB
innan kursen så tänkte jag att -jaha 8 timmars prat. Men kursledarens engagemang gjorde att man rycktes med, man spetsade öronen. Hans inlevelse och hur han brinner för detta område, gjorde att dagen vart otroligt lärorik och rolig. Upplägget va super! så tack för en rolig och intressant dag. rekommenderas starkt!
Lovisa
Då jag inte har någon tidigare erfarenhet inom området för ISO-standarder så tycker jag att kursen gjorde det väldigt lätt att förstå på ett pedagogiskt sätt. Det var en lagom stor grupp med trevligt klimat. En intensiv dag men mycket lärorik. Tack.
Johnny Wikström
Bra kursledare. Han var entusiastisk i sitt berättande så det blev inte så långrandigt.
Eva Lindgren
Effektivt sätt att genomföra en utbildning på. Någon fråga hade ett svarsalternativ som jag inte höll med om. Kommer inte ihåg vilken fråga det var. Materialet behöver korrekturläsas då det innehåller en del stavfel.
Sigrid
Tydlig och lättförståelig genomgång av standardens olika krav, med exempel på lösningar och diskussionsgrupper för djupare förståelse.
Tina -THEOFILS AB Blomberg
jag fick lära mig mycket baskunskaper och sedan vart jag hittar fördjupande information.
Susanne Linder Birgander
Gav bra allmän bild av området. Svårt dock att få upp energi i utbildningen då det bara var 3 st deltagare samt att den gavs digitalt, trots att vi (jag och min kollega) anmält oss på en fysisk utbildning. utbildningsledaren försökte få upp energinivån. Tyckte att det var för mkt gruppövningar, hade föredragit mera djupare utbildningspass.
Grisel
Man får bra information och material som man kan använda på direkt för att planera och implementera nya rutiner.
Karolin Karlberg
Duktiga och trevliga lärare som gav massor av bra tips. Gott om tid att öva och få feedback på sin intervjuteknik. En kollega som också deltog och som gått internrevisionsutbildning vid tidigare tillfällen tyckte att detta var den bästa utbildningen hittills. Rekommenderas varmt!
Linnea Rigedal, Abetong AB
Bra upplägg, bra fakta och lätt att ta till sig. Lagom nivå på slutprovet.
Linda, Skövdebostäder
Utbildningen hölls på en lagom nivå med stor möjlighet att ställa frågor, och det fungerade väldigt bra att göra den via distans. Tekniken funkade hela tiden! Dessutom var kursledare Johan väldigt kunnig och engagerad!
Helena Lindh
Överlag nöjd. Men det blev lite förvirrat av att fokus låg på den snart utdaterade GRIn. Hade önskat ett större fokus på den nya, då jag inte ska jobba med hållbarhetsrapportering för 2021. Upplevde också att fokus var mot väldigt stora organisationer, hade varit bättre om något exempel var från ett mindre företag och kanske hur de jobbar med "i...
Visa mer
Caroline Farneman
Jättebra grundläggande kurs inom GRI-redovisning. Fick även besvarat alla tankar och frågor kring den nya uppdateringen som sker 1.1.2023. Förbättringsförslag för nästa gång är att dela upp gruppen i nybörjare och de som redan är familjära med intressent- och väsentlighetsanalyser. Både Jenny och Maria är mycket pedagogiska så det var lätt att f...
Visa mer
FP
En bra och rolig utbildning som baseras på din egen insats.
Marita Klarin, Klarin Lundin AB
Praktiskt att kunna göra kursen i sin takt.
Håkan Torebrink
Mycket bra upplägg med avsnitt med lagom tid, frågor och svar
SOFIA
Bra genomgång, pedagogisk lärare, bra med interaktivitet och att prata med andra
Sofia Drakberg Bilia PB AB
Jag tycker att detta var nog den bästa utb som jag har gjort digitalt, bra berättar röst (nästan som att man var på en utb med deltagare) det laggade inte i programmet, bra med pauser och frågor (små prov) som gjorde att man höll sig alert.
Katrin
Bra kurs och engagerad lärare.
JN
Utbildningen motsvarade mina förväntningar. Jag fick lära mig grunderna i hur man skapar ett miljöledningssystem. Nicole som höll utbildningen var kompetent och bra på att lära ut.
Alex
P g a få deltagare genomfördes kursen online. Innehållet motsvarade förväntningarna i det att det täckte det mesta på en grundläggande nivå. Även om inte allt fastnade har jag i alla fall verktygen för att ta mig vidare när jag stöter på kunskapsluckor.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!