Visa utbildning.se som: Mobil

ISO 9001:2015 - Kvalitetsledning

Ramboll
Kort om utbildningen
1 dag
6 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-08 09:00 - Distans
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
6 800 SEK
2022-02-08

Göteborg
6 800 SEK
2022-03-03

Stockholm
6 800 SEK
2022-04-07

Malmö
6 800 SEK
2022-06-09
ISO 9001 Kvalitetsledning

Kursbeskrivning

Denna kurs ger dig en helhetsbild av ett framgångsrikt kvalitetsarbete med utgångspunkt i ISO 9001:2015. Kursen vänder sig till alla som, oberoende av arbetsuppgifter, vill ha en grundläggande förståelse för
kvalitetsarbete, kvalitetsledning, processtyrning och ISO 9001:2015.

Kvalitetsarbete handlar om så mycket mer än att bara kontrollera att en produkt eller tjänst uppfyller uppsatta krav. Kvalitetsarbete handlar också om att ha goda kommunikationsvägar, att engagera medarbetarna, ständigt utveckla sin kompetens samt att ha en metodik för att förebygga eller korrigera problemområden. Givetvis har kursen utgångspunkt i den senaste versionen av standarden, nämligen ISO 9001:2015.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som, oberoende av arbetsuppgifter, vill ha en grundläggande förståelse för kvalitetsarbetet. För dig som ska arbeta som kvalitetsansvarig, kvalitetssamordnare, kvalitetschef eller internrevisor är kursen extra värdefull.

Kursen ger dig

Kursen ger dig kunskaper om standarden ISO 9001:2015 samt hur man praktisk kan tillämpa kraven. Kursen ger dig också en helhetsbild av att kvalitetsarbete och kvalitetsledning handlar om att styra hela verksamheten och inte bara produktion/tjänster. 

Erbjudande för nya kunder!

Erbjudande: Gå 2 för 1 

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Ur kursens innehåll

  • Kvalitetsbegrepp och principer för kvalitetsarbete och kvalitetsledning
  • Processer och processkartläggning
    Genomgång och praktisk tillämpning av delkraven i ISO 9001:2015
  • Utökat fokus på bland annat krav på intressentanalys, riskbaserat arbetssätt och utökat ledningens ansvar
  • Att införa ett kvalitetsledningssystem

Upplägg

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs utifrån vårt digitala klassrum i vårt system för E-learning. Där får du tillgång till allt kursmaterial och kan interagera med kursledaren och de andra kursdeltagarna. Föreläsningen sker via Teams eller motsvarande och det kommer finnas möjligheter till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Investering

Kursavgift

6.800 kr (exkl. moms).

I priset ingår kursdokumentation. På klassrumsutbildningar ingår även lunch och fika.

Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.        

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ISO 9001:2015 - Kvalitetsledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 62 recensioner.

Jesper Johansson
Bra kurs i sin helhet, bra föreläsare och kul att man fick lite inblick i andra företag också hur dom jobbar.
Carolina
Ger verktyg och kunskap för att jobba vidare med standarden på hemmaplan. Man får med sig en helhetsförståelse genom teoretiska genomgångar varvat med praktiska övningar. Rekommenderar verkligen denna och Rambolls andra utbildningar inom samma område!
Edna
Ser inte hur den kan stötta mig i mitt arbete att driva ett ledningssystem. För grundläggande att rikta sig till den målgruppen.
Johan Sund, kursansvarig Grundläggande kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 Kommentar:
Tack för dina synpunkter. Vi tycker att det är mycket tråkigt att utbildningen inte uppfyllde dina förväntningar. Utbildningen är en grundkurs och ämnar att ge grundkunskap om standardkraven och vad de innebär för en verksamhet.

Ramboll

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,3)
Baseras på 62 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 723 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ISO 9001:2015 - Kvalitetsledning från Ramboll, fyll i dina uppgifter: