Ett svenskt NATO-medlemskap – säkerhetsmässiga och juridiska konsekvenser, särskilt inom informationssäkerhet

Blendow Lexnova, Distans
Pris
1 995 SEK exkl. moms
Pris
1 995 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

I och med Sveriges Natomedlemskap ställs såväl privat som offentlig sektor inför nya utmaningar vad gäller informationssäkerhet och juridik. Det är ny och otrampad mark i det svenska samhället och medför att information måste delas med andra länder.

Kursinnehåll

Nato-regelverket är annorlunda än befintliga regelverk på området och under webbinariet går Conny Larsson och André Catry igenom hur det är uppbyggt, de viktigaste inslagen i regelverken och hur de kommer att påverka svenska organisationer. Säkerställ att du känner till Natoreglernas omfattning och de olika nya säkerhetskrav som dessa regler innebär för att kunna organisera ert arbete på ett lämpligt sätt.

Ur innehållet:

  • Vad innehåller Natoreglerna?
  • Vad innebär reglerna för verksamheten?
  • Vilka säkerhetskrav följer av reglerna?
  • Hur ska vi uppfylla säkerhetskraven och reglerna i övrigt?

Målgrupp:

Du som arbetar med tillämpning av regelverk eller med frågor som berör säkerhet eller informationssäkerhet som rör Sveriges försvar och säkerhet. Passar dig som i er verksamhet kommer i kontakt med sådana frågor eller har ett intresse i sådana frågor.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ett svenskt NATO-medlemskap – säkerhetsmässiga och juridiska konsekvenser, särskilt inom informationssäkerhet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights