Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Rätt begrepp vid rätt tillfälle

Som jurist behöver du använda språket med särskild noggrannhet och måste därför vara säker på att en kurs i juridisk engelska ger dig de verktyg som behövs för att kommunicera, både skriftligt och muntligt, utan tvetydigheter och med det specifika ordförråd som används inom respektive verksamhetsområde.

Vi börjar med analys och målsättning

Utgångspunkten för oss är alltid en analys av dina befintliga språkkunskaper och behov för att kunna sätta prioriteringar och mål.  Kurser i juridisk engelska skräddarsys efter dina behov, vilket innebär att kursinnehållet kan variera. Alla kurser fokuserar dock på att utöka ditt ordförråd och att du kan uttrycka dig på engelska med större säkerhet.  

Flexibelt upplägg

Individuella kurser och gruppkurser i engelska kan startas med kort varsel och läggas upp som intensivkurs eller som ett antal lektioner per vecka under en längre eller kortare period. Kurserna kan antingen hållas på din arbetsplats eller i våra lokaler vid Kungsträdgården. Vi erbjuder både individuell coachning och företagsanpassad grupputbildning.

Flera utbildningar online

The London School of English arrangerar förutom anpassade kurser för dig och ditt företag även onlinekurser i engelska med många olika inriktningar, till exempel Legal English Online och Legal English in Virtual Groups. Gör en intresseanmälan för att få veta mer!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Du får bland annat lära dig

  • Bygga på och uppdatera ordförråd och juridisk terminologi
  • Lära dig att förhandla och argumentera på engelska
  • Presentera bättre på engelska
  • Förbättra kvalitén på din skriftliga kommunikation
  • Anpassa din språkstil efter olika yrkessituationer
  • Förbättra ditt uttal och arbeta bort svengelskan
  • Bli mer framgångsrik på att nätverka och engagera

Investering

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Juridisk engelska , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

The London School of English

The London School of English

Engelska för arbetslivet

The London School of English erbjuder kvalificerad språkutbildning i engelska för aktiva människor i yrkeslivet från alla branscher och bakgrunder. Vi ger dig de verktyg och färdigheter du behöver för att kommunicera framgångsrikt inom ditt specialområde och möjlighet att utveckla...


Läs mer om The London School of English och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

The London School of English

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar