Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conferator Kompetens AB

Det borde vara självklart. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. En garanti som vi på Conferator erbjuder våra kunder på våra företagsanpassade utbildningar. Det är inte lätt att köpa utbildning. Det är svårt att i förväg se vad man får och vilken nytta det ger i praktiken. Då är det förstås även svårt att i förväg planera för hur de nya kunskaperna ska skapa resultat i det dagliga arbetet.

CoachWalk Academy AB

Ett antal coacher som har utbildat sig hos CoachWalk Academy har valt att starta en alumniförening, dvs en förening för personer som har genomgått en utbildning hos just CoachWalk Academy. Syftet med föreningen är främst att skapa ett nätverk av personer som delar syn på coaching och att tillsammans fortsätta att utvecklas inom coaching.

Executive English by Julia Linden-Hill

Den här veckan startade Executive English utbildning av sex personer ur Skyways ledningsgrupp på plats på företagets kontor på Arlanda. Utbildningen, som till viss del kan komma att hållas i Jönköping, leds av James Breen som, förutom sina eminenta engelskkunskaper, kan dra nytta av sina erfarenheter från flera av de länder som Skyways opererar i när han leder kurserna.

Handelshögskolan i Stockholm

Vem var Sveriges Don Draper? Forskarna Erik Lakomaa och Richard Wahlund vid Institutionen för Marknadsföring och Strategi har beviljats forskningsmedel för att skriva den svenska reklambranschens historia.

Life Group Nordic AB

Det svenska utbildningsföretaget Life Group Nordic AB lanserar i mars LifePlan, en helt ny kurs för den svenska marknaden. LifePlan är en ”affärsplan för livet” som ger deltagarna en maximal effekt av sin tid utifrån deras värderingar, drömmar och livsmål. Målgruppen är ambitiösa och professionella företagsledare, entreprenörer, konsulter m m.

COMPARE Karlstad

Karlstads universitet utlyser nu tjänsten som professor i datavetenskap med inriktning på test och kvalitetssäkring av programvara - en tjänst som ytterligare stärker satsningen kring Compare Testlab.

COMPARE Karlstad

Karlstads Teknikcenter startar till hösten en ny yrkeshögskoleutbildning för kvalificerade programvarutestare - en utbildning som ytterligare stärker satsningen kring Compare Testlab. Den nya utbildningen är den första yrkeshögskoleutbildning inom IT-området i Karlstad och har tillkommit på det lokala näringslivets initiativ genom Compare.

Conferator Kompetens AB

Conferator levererade 25 utbildningar på tre månader inom IT, retorik och försäljning - samtliga utbildningar fick toppbetyg från deltagarna!

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm har inrättat en professur i finansiell ekonomi med särskild inriktning mot riskkapitalområdet. Professuren finansieras av företag och privatpersoner med anknytning till den finansiella sektorn. Donatorerna har sammanlagt bidragit med 42 miljoner kronor.

Handelshögskolan i Stockholm

NASDAQ OMX Stockholm AB skänker den finansiella databasen (FINBAS) med unik aktiemarknadsinformation från 1979 till Handelshögskolan i Stockholm. Databasen innehåller information rörande alla bolag som varit noterade på de nordiska börserna.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨