Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Bergstrom & Hellqvist AB

Nu är kurserna för livsmedelsinspektörer våren 2013 fastställda! En nyhet i vår är den fördjupande kursen Revision av HACCP. Vi har fortsättningsvis kurser inom HACCP, hälsofaror i livsmedel, allergi och specialkost, märkning, revisionsteknik samt ett utvecklingsprogram som är anpassat för livsmedelsinspektörer. Erbjudandet att gå 3 deltagare och betala för 2 är kvar!

Conductive

Ta din verksamhet två steg framåt genom att stärka dig i din chefsroll. Lyssna till och bli inspirerad av de chefer som har lyckats och lär dig hur du ska utveckla både din och dina medarbetares fulla potential. Led verksamhetens utveckling i rätt riktning!

Bergstrom & Hellqvist AB

Nu är kurserna för livsmedelsindustrin våren 2013 spikade! Vårens nyhet är kursen Fördjupning i HACCP. Bergström & Hellqvist erbjuder flera kurstillfällen inom HACCP, BRC, ISO 22000, FSSC 22000 och intern revision, speciellt riktade till personer verksamma i livsmedelsindustrin. Kursutbudet är anpassat med hänsyn till det ökande intresset för FSSC 22000. Erbjudandet gå 3 betala för 2 är kvar!

Conductive

Kan du jämföra din kommun med andra på ett rättvisande sätt? Många kommuner undrar över hur de ligger till jämfört med sina grannar. Nyckeltal ger dig en bra indikation om hur ni ligger till och var ni är på väg. Nyckeltal hjälper dig att ta kontroll över verksamheten och ger dig en möjlighet att styra mot uppsatta mål.

Conductive

Förbättrad produktivitet och kvalitet genom kontinuerlig affärsutveckling är en förutsättning för att maximera ditt företags konkurrenskraft. Ta del av hur Sveriges främsta tjänsteföretag leder långsiktiga förbättringsarbeten och hur de använder målstyrning för att driva rätt beteenden i sina organisationer.

Conductive

Indirekt inköp är nästa stora område för företagen att utveckla – ligg steget före och driv på processen, ta kontroll över kostnaderna och lär dig styra, effektivisera och förändra med nyckeltal och category management.

Conductive

Har du många ärenden som ligger på hög och väntar? Känner du dig stressad över din situation? Om detta stämmer är det nog dags för er att se över era processer och flöden. Med hjälp av lean kan ni äntligen få ordning på era flöden och processer. Samtidigt som ni ökar kundnöjdheten och frigör tid för ert dagliga arbete.

COMPARE Karlstad

”Så Gör Vi – en handbok med goda exempel på hur vi i Värmland arbetar med kompetensfrågor”. Det är titeln på den handbok som tagits fram av de fyra klusterorganisationerna i regionen - IT-stiftelsen Compare Karlstad, The Paper Province, The Packaging Arena och Stål & Verkstad som tillsammans representerar omkring 300 företag.
Conductive 2012-10-22  

Cloud Conference 2012

Conductive

På Cloud Conference ges du en unik chans att lära av de som har gjort förberedelserna, tagit sig förbi utmaningarna och gjort molnet till en integrerad del av sin verksamhet. Vi sätter fokus på strategier, best practise och styrning –välkommen!

Conductive

Som biståndshandläggare inom äldreomsorgen har du en viktig roll och ett stort ansvar över att de beslut du fattar är kvalitets- och rättssäkra. På konferensen ger landets ledande föreläsare dig de metoder och verktyg du behöver för att på ett kvalitetssäkert sätt bedriva biståndshandläggning som lever upp till de krav som ställs på dig i din yrkesroll!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨