Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Som biståndshandläggare inom äldreomsorgen har du en viktig roll och ett stort ansvar över att de beslut du fattar är kvalitets- och rättssäkra. Du får verktygen du behöver för att utvecklas i din roll som biståndsbedömare och säkerställa att du bidrar till en bättre omsorg för de äldre.

Conductive

Med begränsade resurser inom vården ställs det höga krav på att du fördelar rätt för att uppnå maximal kvalitet per satsad vårdkrona. Du måste vara medveten om vilka faktorer som driver din verksamhet samt ha verktyg för att kartlägga negativa avvikelser. Under denna konferens får du möjlighet att hämta praktisk kunskap från landstingen som hittat goda lösningar i den komplexa vårdstyrningen.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan klättrade från 18e till 12e plats på Financial Times ranking av Masters in Finance Program. Därmed placerade sig Handelshögskolan i det absoluta toppskiktet i världen.

Conductive

Din roll som produktledare är komplex och omfattande. Det kan många gånger vara svårt att röra sig mellan detaljfrågor och övergripande strategier. Hur mycket tid ska man egentligen lägga på de olika delarna? En annan fråga som upptar mångas tankar är hur man på bästa sätt lanserar och marknadsför sina produkter. Detta och mycket mer kommer du att få konkreta tips och råd kring på konferensen.

Conductive

Din yrkesroll ställer höga krav på aktuell kompetens inom ett antal områden så som redovisningsfrågor, facility management, organisationsutveckling och energieffektivisering. Här får du chansen att uppdatera dina kunskaper genom att lyssna till Sveriges främsta på sina respektive områden.

Conductive

Att sätta rätt priser och sedan motivera dem internt upplevs ofta som en svår utmaning. Lyssna till praktikfallen som har lyckats skapa en internprismodell som ger önskade effekter och resultat. Genomtänkta internpriser i offentlig sektor är ett verktyg för att öka kvaliteten och kostnadsmedvetenheten internt, samtidigt som resursutnyttjandet minskar.

Conductive

Lär dig hur du kan skaffa verktygen för att inte stå handfallen när exempelvis ert elevantal förändras. Under den här kursen får du både praktik och teori kring hur du bäst kan styra din skola med ekonomin som ditt starkaste redskap. Om du är mån om att förbättra din skolas resultat och ekonomi är detta kursen för dig!

Handelshögskolan i Stockholm

In her thesis, Claudia Wolff has analyzed education systems in Europe and Sub-Saharan Africa and labor markets in developing countries. She shows that there is room for improvement and possibilities for change.

Handelshögskolan i Stockholm

Att vara attraktiv som arbetsgivare blir allt viktigare för företag i jakten på nyutexaminerade toppstudenter. Både kunskap om företaget och personliga anknytningar har betydelse när studenterna väljer sin drömarbetsplats.

Utbildning.se

Söktjänsten utbildning.se utsågs i dagarna till ett av Europas snabbast växande och mest innovativa bolag inom e-learningsektorn. Det är utbildningsteknikföretaget Edxus Group som tillsammans med IBIS Capital presenterar sin topp 20-lista vid det årliga evenemanget EdTech 20 i London den 14 juni.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨