Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Vi har samlat de bästa utredarna för att hjälpa dig att utvecklas i din viktiga roll som utredare i offentlig sektor. Inspireras, nätverka och få verktygen du behöver för att höja dina utredningar till en ny nivå. Varmt välkommen till två fullspäckade dagar med nya talare och högaktuella utredningar.

Conductive

Missa inte chansen att gå på denna unika konferens för dig som arbetar med ekonomistyrning och planering på teknisk förvaltning. Du får lära dig hur du proaktivt kan arbeta med prognostisering och budgetarbete för kostnadsbesparingar inom exempelvis drift- och underhåll.

Conductive

Här är den enda konferensen som fokuserar på hur ni kan arbeta med verktyg för kognitiva funktionsnedsättningar och läs-och skrivsvårigheter.

Conductive

På årets konferens går vi på djupet med prognosarbetet med hjälp av några av landets ledande företag. Detta är en ypperlig chans för dig som vill bygga på din kunskap och utöka ditt nätverk inom FMCG-området!

Lise & Co AB

På Lise & Co arbetar vi med kommunikation och ledarskap, vi är oerhört stolta över det samarbete som vi har skapat med Sabis Hotell & Möten och Krusenberg Herrgård för att hitta Sveriges bästa teamövning! Vi har utlyst en tävling på Facebook där uppgiften är att bidra med ett teamutvecklingstips. Vårt mål är att samla alla tips till en kreativ samling, som våra kunder självklart får ta del av.

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna lanserar ett stort antal kurser inom kommunikation och ledarskap. Bland nyheterna finns bland annat kurser inom presentationsteknik, gruppdynamik, mötesteknik samt flera kurser för nyblivna chefer.

Conductive

Våra ledarskapskurser kombinerar alltid teori med praktiska övningar för att ge dig de verktyg du behöver i ditt arbete – idag och imorgon. I alla våra chefs- och ledarskapskurser ingår kursbevis, självskattningsanalys samt förberedelse. Inför kursen får du svara på några frågor kring vilken roll du har, vilka utmaningar du ser och dina förväntningar på kursen.

Executive English by Julia Linden-Hill

Efter att ha tillkännagivit den 10 september att man ämnade starta verksamhet i Göteborgsområdet så tog det inte mer än några veckor förrän Executive English var fullt aktiva i området. Efter en lyckad rekryteringskampanj så anlitades Dennis Hopkins som ny konsult för Göteborgsområdet under v.42 och inom de närmsta dagarna så skrev de första två kunderna i området på sina utbildningsförslag.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨