Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

COPA CoachPartners AB

I februari i år startade COPA en coach- och jobbcoachutbildning med X-CONS och Ung i X-CONS för personer som arbetar med ungdomar i projektet Med i matchen. Utbildningen är nu avslutad och 14 deltagare kommer, idag den 30 september, att firas som nyutbildade coacher och få motta två diplom. Tillställningen äger rum i X-CONS lokaler på Tjärhovsgatan 34 kl. 09.00.

COMPARE Karlstad

IT- och telekom-företagen i Karlstadsregionen skruvar upp sina rekryteringsplaner rejält. Enligt årets Compare-enkät har rekryteringsbehoven för de kommande åren fördubblats – från förra årets 500 IT-jobb fram till 2013 till årets 995 IT-jobb fram till 2014.

Conductive

Äntligen en e-arkivskonferens med internationella talare i Sverige På konferensen Framtidens e-arkiv får du en unik möjlighet att på hemmaplan ta del av några av Europas främsta experter inom digital bevaring när Tim Gollins från The National Archive UK och Inge Angevaare från Hollands kungliga bibliotek kommer och delar med sig av sin kunskap. Varmt välkommen!

Conductive

Framtidens djursjukvård Vi har gjort en djupdykning just för dig som arbetar inom djursjukvården. Utvecklande arbetssätt, kundbemötande, prissättning och ledarskap står högt på agendan. Du kommer att lära dig praktiska och effektiva arbetssätt som du direkt kan börja använda. Uppdatera sig kring nya arbetssätt och regler för att skapa en mer effektiv och kvalitativ djursjukvård.

CoachWalk Academy AB

LRF driver under några år ett projekt som syftar till att fler gröna företagare ska leva sin dröm. Projektledare Mats Bergling anser att en förutsättning för att lyckas är att personalen i projektet har en gedigen coachutbildning.

Conductive

Daglig verksamhet Alla människor oavsett funktionsnedsättning har rätt till en meningsfull vardag – och det är du som skapar den! Inspirerande föreläsare med verklighetsförankring ger dig konkreta metoder och verktyg för individualisering av aktiviteter, utveckling av verksamheten och hur brukare uppnår anställning. Välkommen till en unik konferens!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna öppnar nu kontor och utbildningslokaler i Solna. Därmed kommer de att erbjuda ett brett urval av utbildningar som allmän behörighet inom el, utbildning för certifierad underhållsledare, elsäkerhetskurser, energi och på sikt även elektrikerutbildning.

Teknikutbildarna

Tack vare en stor efterfrågan jobbar vi nu intesivt med att förstärka våra krafter inom området skydd & säkerhet.

AddQ Consulting

Efterfrågan på test och kvalitetssäkring av it-system har varit hög under 2011. För AddQ Consulting har det inneburit att antalet anställda har ökat med 30 % under året. Tillväxten kräver nu nya lokaler och i september invigs det nya huvudkontoret i det Westmanska palatset i Stockholm city.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨