Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Nu är det viktigare än någonsin att uppdatera sig och säkra sin kompetens inför framtiden. Teknologin utvecklas i snabb fart och många pratar om ett paradigmskifte inom arbetsterapin. Anslut dig till årets viktigaste mötesplats och ta del av det senaste inom e-hälsa, IKT, välfärdsteknologi, telemedicin och mycket annat som kan underlätta för dig, din verksamhet och framförallt dina brukare.

Conductive

För fjärde året i rad är det återigen dags för konferensen Optimerad produktionsplanering. Nya och högaktuella case från en rad av våra mest framgångsrika företag ger dig unik insyn i hur de arbetar i praktiken. Du får konkreta verktyg och strategier för att förbättra hela produktionskedjan och göra er produktionsverksamhet till en aktör att räkna med även i framtiden.

Conductive

Som nyanställd i offentlig sektor kan det vara svårt att veta vilka rättigheter och skyldigheter du har. Lagarna och strukturerna skiljer sig mot privata sektorn och beslut tas enligt gällande regler. Det här är en kurs som på ett enkelt och praktiskt sätt tar upp de lagar och bestämmelser som påverkar dig i ditt dagliga arbete.

Conductive

För sjätte gången anordnar vi den mycket uppskattade kursen ”Klinisk oral farmakologi”. En av Sveriges mest kunniga och eftertraktade föreläsare inom området ger dig nya arbetssätt och praktiska metoder som får dig att växa och utvecklas i din yrkesroll. Fördjupa dina kunskaper inom oral farmakologi, uppdatera dig med de nya rekommendationerna och var med och förbättra patientsäkerheten.

Conductive

Den offentliga sektorns it-avdelningar levererar ständigt under hög press där flexibilitet och effektiva processer ställs mot rigida krav på säkerhet. Flera offentliga verksamheter har trevande börjat effektivisera sin it genom molntjänster och 86 % kommer flytta ut större delar av sin it i molnet under det närmaste året enligt en undersökning som utbildningsföretaget Conductive genomfört.

Handelshögskolan i Stockholm

Professor Dhruv Grewal är en av världens ledande forskare inom detaljhandel. Nu ansluter han till Handelshögskolans i Stockholm Center for Retailing som gästprofessor.

Executive English by Julia Linden-Hill

Kammarkollegiet har en bred kunskap och kompetens som spänner över många områden. Myndigheten har över 35 olika uppdrag från regeringen, främst från Finansdepartementet, varav många med internationella inslag. Kammarkollegiet tillför kompetens inom juridik, ekonomi, upphandling, försäkring, kapitalförvaltning och administration för bästa möjliga statsförvaltning och nytta för skattebetalarna.

Conductive

Med lean kan ert företag göra stora tidsbesparingar, inte minst på ekonomiavdelningen. Många organisationer ägnar stora delar av den administrativa arbetstiden åt att göra fel saker. Minska övertiden, skapa mer kostnadseffektiva processer och få nöjdare medarbetare med lean!

Handelshögskolan i Stockholm

Välkommen till en föreläsning med Pierre Moscovici, Frankrikes finansminister, på Handelshögskolan i Stockholm.

Conductive

Kursen Prissättning av tjänster ger dig som arbetar operativt med prissättning de verktyg och modeller du behöver för att maximera er lönsamhet. Med ett praktiskt och verksamhetsnära fokus och många affärsexempel får du tillgång till ny kunskap som du direkt kan implementera i ditt arbete och snabbt se resultatet av.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨