Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Strukturerad mätning av IT skapar förutsättningar för bättre beslut som adderar värde till hela organisationen. Praktikfall från några av världens mest framgångsrika företag ger dig de bästa verktygen för strategisk mätning och styrning som maximerar affärsnyttan och förbättrar avkastningen från dina IT-investeringar och projekt.

Conductive

Ta chansen att lyssna till kommunerna som har lyckats få kontroll över situationen och drivit igenom projekt som har varit framgångsrika. Få samtidigt verktygen för hur du ska bedöma rätt, genomgång av juridiken som reglerar försörjningsstöd och en uppdatering om de senaste politiska satsningarna.

AddQ Consulting

PQA Testing, som har sitt säte i Vancouver, ett inleder i dagarna ett nära samarbete med AddQ Consulting, där syftet är att sätta trender och hitta nya innovativa anfallsvinklar inom test.

Conductive

Under kursen får du möjlighet att aktualisera och fördjupa kunskaperna om socialtjänstens juridik och därmed uppnå ökad rättsäkerhet vid tillämpning av dem. Ni får dessutom möjlighet att diskutera aktuella fall från socialtjänsten. Anmäl dig nu och bli förberedd för framtidens granskningar av din verksamhet!

Conductive

I sämre tider gäller det att trimma alla delar av utvecklingsprocessen för att öka effektivitet och lönsamhet. Produktutveckling präglas ofta av långdragna projekt och överstigna budgetar. Genom att tillämpa leanprinciper i FoU-processen får ni ett fantastiskt konkurrensverktyg!

Conductive

Vårens mest intressanta konferens för dig som nämndsekreterare går av stapeln i Stockholm den 22-23 maj. Till årets konferens har vi tagit fram ett helt nytt program och en hel rad nya spännande talare och praktikfall. Du får ta del av erfarenheter från implementering av papperslös nämndadministration, vad som gäller med PuL och webben, och självklart en juridisk uppdatering.

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna har tecknat samarbetsavtal med Frontit avseende utbildning inom området projektledning.

Conductive

Nu är det dags för årets viktigaste tandhygienistkonferens. Här får du möjligheten att utvecklas och bygga på din kunskap, du får flera praktiska exempel och konkreta arbetsmetoder som du kan ta med dig hem till din egen verksamhet.

Conductive

Framtidens operationsplanering för med sig förändrade roller och arbetssätt. Ta del av ledande verksamheters förändringsarbeten. Här får du konkreta exempel på nya rutiner och processer för effektiv operationsplanering från Sveriges bästa sjukhus.

Conductive

Vill du också utveckla dina lekplatser och skapa attraktiva, säkra och tillgängliga mötesplatser för både barn och vuxna i din kommun? Då är detta forum skräddarsytt för dig. Efter ett flertal undersökningar och samtal med olika kommuner i Sverige har vi anpassat och byggt programmet utefter dina behov.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨