Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Handelshögskolan i Stockholm

Intresset för traineeprogram och internships har ökat markant bland studenterna vid Handelshögskolan, särskilt stort är intresset bland de kvinnliga studenterna. Det visar årets resultat av Handelshögskolans Imagebarometer.

3S.t.e.g. International

Det är full aktivitet på ett gäng ungdomar från AMA Arbetsmarknad i Västerås. De är på sin första praktikperiod och kommer under första veckan i maj tillbaka till teoripasset där 3S.t.e.g International ger dem rätt förutsättningar för att öka sin anställningsbarhet inom handeln.

Mercuri International Scandinavia

Vad är det som händer när du gör en affär? Varför blir utfallet alltid olika trots att du som affärsman gör samma saker och vilka faktorer är det som fäller avgörandet? Det är frågor som Lars-Johan Åge behandlar i sin avhandling där han har öppnat affärslivets "svarta låda". Missa inte detta tillfälle att få nya perspektiv på dina affärer!


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Swentech Utbildning AB

Swentech välkomnar till denna öppna utbildning i att lära sig bedöma kvaliteten på kretskort. Genom avsyning lär deltagaren sig att avgöra om en lödning på kretskortet är godkänt eller inte. Som bedömningsgrund används IPC-standarder som är industrigemensamma regler för tillverkning av elektronik. Denna tvådagarskurs finns närmare presenterad på vår hemsida: www.swentech.se/diplomkurser.asp.
Swentech Utbildning AB 2010-04-22  

Event: Kurs i ellära

Swentech Utbildning AB

Swentech har lagt in en extra kurs i ellära efter behov från en av sina kunder. Detta kurstillfälle är öppen även för andra som behöver förkovra sig inom Likström/Ellära. Start för kursen är den 10 maj och den pågår i tre dagar. Mer information om kursen finns på vår hemsida: www.swentech.se/diplomkurser.asp.

Swentech Utbildning AB

Öppen utbildning för alla som behöver en behörighet (certifikat) i lödning. Swentech genomför denna populära femdagarsutbildning under vecka 18 i Bromma. Teori varvas med praktik under kursveckan som avslutas med kompetensprov. Kursen följer försvarsstandarden FSD5115. Läs mer om kursen på vår hemsida www.swentech.se. Välkommen!

Executive English by Julia Linden-Hill

- Det engelska språket behövs i stort sett överallt i dagens affärsvärld och våra två senaste kunder fungerar som ett utmärkt exempel på spannet av branscher som använder engelska i vardagen. AGA Gas är en del av Linde Group med verksamhet i ca 100 länder och 50,000 anställda medan SATS vision är att förbättra människors vardag genom att vara en drivkraft för bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Executive English by Julia Linden-Hill

Ambea och Transitio fyller på Executive Englishs kundlista.

3S.t.e.g. International

Vi behöver hitta en säljutbildning som ger påtagliga och kontkreta resultatförbättringar. Vi söker en riktig säljutbildning som kan ge våra säljare direkta förbättringar. Dessa ord kom från en av våra uppdragsgivare. Vi fick förtroendet att arbeta med Sälj och kontakthinder och idag har försäljningen ökat med mer än 50% tack vare att säljarna tar fler kontakter än tidigare. Läs mer om Sälj och kontakthinder på www.3steg.se /affärsmannaskap.


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

3S.t.e.g. International

3S.t.e.g International kommer att genomföra en två dagars öppen utbildning i den mycket uppskattade ekonomi utbildningen; Affärsekonomi för ALLA. Utbildningen bygger på en inlärningspedagogik som tillåter att deltagarna lär sig på ett lättsamt och roligt sätt. Fler än 250 000 individer har lärt sig att förstå företagets ekonomi genom färger, simuleringar, spel och naturligtvis också siffor. Läs mer om detta kurstillfälle och utbildningen på www.3steg.se


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨