Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Utbildning.se

Att ha en bra chef är viktigare för de anställda än att ha en bra lön eller intressanta arbetsuppgifter. Att ha en chef som man tycker är bra är så viktigt att en dålig chef det anges vara den största anledningen till att man slutar på ett jobb. Samtidigt visar en undersökning från utbildning.se att 48% inte är nöjda med sin chef.

Handelshögskolan i Stockholm

Ny forskning från Handelshögskolan i Stockholm visar på ett samband mellan ekonomisk utveckling och aktuella konflikter i Sydostasien. Anders Engvall vid Handelshögskolan i Stockholm presenterar sin doktorsavhandling som bygger på fyra studier av konflikter i Sydostasien, där fokus ligger vid konflikten i södra Thailand som skördat mer än 4000 dödsoffer.

3S.t.e.g. International

Aktiv AB

AKTIVs webbutbildning i Office 2007 eller Office 2010, kombinerad med Certifieringstester och Administrativ Funktion, höjer garanterat datakunskapen för hela personalen.

Nya Ledarskapet

Det finns en sak som står högst på önskelistan när vd:ar och höga chefer får önska vilka ledaregenskaper de vill ha hos sina medarbetare för att möta framtidens utmaningar: Kreativitet. Men räcker det med enbart kreativitet?

Lise & Co AB

Mindre än 1 % av Sveriges företag har en plan för hur de ska ta tillvara på den kunskap som alla blivande pensionärer besitter.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm har glädjen att presentera Årets Affärskreatör 2011. En entreprenöriell utmaning där unga individer, genom sina idéer, visioner och genomföranden kandiderar till utmärkelsen Årets Affärskreatör och kan kvalificera sig för en studieplats vid ett av kandidatprogrammen vid Handelshögskolan i Stockholm höstterminen 2011.

Executive English by Julia Linden-Hill

Idag leder Davis Krebs en intensivkurs hos KPMG i Jönköping. Med sin juristbakgrund är David den perfekta utbildaren för ett företag som KPMG där det dagliga arbetet bland annat innefattar avtalsfrågor, skatterätt, finansiering och juridiska frågor, förutom det självklara revisionsarbetet.

CoachWalk Academy AB

CoachWalk Academy är först i Sverige med att utbilda i ”Coaching Supervision”, coachande handledning. Nu lanseras en coachutbildning inom området som i första hand vänder sig till dig som är en erfaren ledare.

3S.t.e.g. International

Affärsmötet har fått den succéstart som vi kunda ana, säger Toni Wetter vd för 3S.t.e.g International som står bakom dessa affärsforum. Vi har påbörjat införsäljningen och det är ett jättestort intresse vilket är mycket glädjande. Det finns ett behov att möta beslutsfattare. Vårt problem är att finna lämpliga lokaler runt om i Sverige som kan ta emot oss. Vi kommer finnas i fler städer till våren
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨