Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Hassela Helpline

Många tonåringar gör sin alkoholdebut på Valborgsmässoafton. Trots att många provar för första gången just i samband med firandet oroar sig, enligt SIFOs undersökning endast sex procent av tonårsföräldrarna för att deras 15-åringar ska dricka på valborgsmässoafton. Hassela Helpline öppnar jouren för alla anhöriga som behöver någon att samtala med.

COMPARE Karlstad

"Jag är mycket nöjd med utbildningen som har överträffat mina förväntningar", förklarade Tina Lungström när hon var med och presenterade Yrkeshögskole-utbildningen Kvalificerad programvarutestare - en utbildning som redan lockat många sökande inför den andra omgången som startar i höst.

Conductive

Ta chansen att besöka årets upplaga av konferensen Förskoleklassdagarna! Förra årets konferens var fullbokad så se till att boka dig i tid för att ta del av årets spännande program. Konferensen ger dig ett helhetsgrepp om hur du kan förbättra undervisningen i din förskoleklass. Förskoleklassen är elevernas väg in i skolvärlden och bör därför locka till lärande genom lek och undervisning.

Mercuri International Scandinavia

Mercuri International is announcing a new member of the Group Management by appointing Serge Bret to VP BUSINESS DEVELOPMENT. Replacing Mr Bret as Managing Director of Mercuri International France will be Mrs Yvelise Lebon.

Handelshögskolan i Stockholm

Onsdag den 25 april publicerade Högskoleverket resultaten från kvalitetsutvärderingar som genomförts av cirka 200 utbildningar vid 25 svenska högskolor. Handelshögskolan i Stockholm erhöll omdömet ”Mycket hög kvalitet” inom kvalitetsutvärderingen inom kandidatexamen avseende nationalekonomi och närliggande huvudområden.

Conductive

Hur mycket är din verksamhet egentligen värd? Lär dig använda rätt modeller och kalkyler när du ska räkna ut internpriserna. Genomtänkta internpriser är ett verktyg för att öka kvaliteten på kommunens tjänster samtidigt som resursutnyttjandet i verksamheten effektiviseras.

Conductive

En välfungerande operationsplanering är en nödvändighet för att förkorta väntetider och uppnå bättre kvalitet och kostnadskontroll inom vården. Det är en komplex verksamhet där många faktorer måste stråla samman för att skapa smidiga flöden. Ta del av de idéer, metoder och arbetssätt som skapat effektivare operationsverksamheter runt om i landet.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholms styrelse har idag utsett professor Rolf Wolff till ny rektor. Rolf Wolff tillträder tjänsten den 1 juli 2012.

Conductive

Motivationen till att förändra och förbättra kommer genom kunskap och inspiration, inte genom en order. Det är ditt ansvar som Lean-ledare att skapa ett landskap för lärande, motivation och utveckling – en sann utmaning men fullt genomförbar med rätt redskap. Välkommen till en praktiskt inriktad kurs som ger dig verktygen du behöver i ditt dagliga arbete.

Conductive

Genom att förebygga översvämningar kan din kommun undvika stora samhällsekonomiska kostnader, såväl långsiktiga som kortsiktiga. Se till att din kommun är väl rustad när översvämningsriskerna blir verklighet!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨