Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

På kursen får du metoderna och verktygen du behöver för att din verksamhet ska kunna erbjuda en god och värdig socialomsorg. Du får praktiska tips och kreativa idéer direkt tillämpbara i ditt vardagliga arbete. Kursen kombinerar teori med praktiska övningar – allt du behöver för att leda till framgång!

Conductive

Under två inspirerande dagar varvas föreläsningar med diskussioner och du som deltagare får en unik möjlighet att ställa egna frågor direkt till kurshållarna. Kursen är även optimalt tillfälle att utbyta erfarenheter med kollegor som varje dag ställs inför liknande utmaningar som du.

Conductive

Arbetet med en ny skollag är nu inne i slutfasen. Definitivt beslut väntas under första halvåret 2010. Syftet med kursen är att ge dig en bred och djup förståelse av de förändringar som förslaget till ny skollag medför för förskolan så att du kan förbereda din verksamhet på bästa sätt.

Conductive

Syftet med kursen är att ge dig en bred och djup förståelse av de förändringar som förslaget till ny skollag medför för grundskolan så att du kan förbereda din verksamhet på bästa sätt.

Conductive

Under dessa två dagar får du både inspiration och tydliga verktyg för att bättre kunna hantera situationer med utagerande barn. Teori blandas med diskussioner i mindre grupper. Kursen kommer att utgå ifrån ett antal frågeställningar men det kommer även finnas utrymme frö att diskutera dina egna frågor och funderingar.

Conductive

Utbildning och arbetsmarknad i förändring - praktiska verktyg anpassade till ett modernare samhälle. På kursen Framtidens studie- och yrkesvägledare får du handfasta tips och konkreta metoder för hur du kan hjälpa andra att hitta rätt väg i livet.

Skandinaviska Ledarhögskolan

Välkommen till Höstmötet i Gävle 9-11 oktober 2009! Tema: Förebilder Möt grundaren av den Mentala Träningen Lars- Eric Uneståhl Klass 9 A gymnastiklärare och Grundrare av själförsvar Igor Ardoris Lasse " Brandmannen"Gustavsson Se program här http://www.slh.nu/display_sub2.asp?apid=100

Conductive

I en allt hårdare konkurrens gäller det att hela tiden ligga steget före. Kunskap är en färskvara som behöver underhållas och uppdateras. På våra konferenser går vi på djupet i aktuella frågor tillsammans med de främsta föreläsarna i ämnet. På konferensen "Inköp av indirekt material och tjänster" får du möta de mest framstående företagen som berättar om hur de har lyckats.

Conductive

Syftet med kursen är att ge dig en bred och djup förståelse av de förändringar som förslaget till ny skollag medför för gymnasieskolan så att du kan förbereda din verksamhet på bästa sätt.

Newstart Nordic AB

Newstart satsar stort på arbetlösa med jobboaching, ny karriärsajt och karriärbok.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨