Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Hassela Helpline

Ordförande i fem riksförbund ifrågasätter Socialdemokraternas politiska riktlinjer i drogfrågor. De anser att man istället för att med förebyggande arbete, bra behandlingshem och utslussning hjälpa folk att bli drogfria och förbli det, så väljer man en politik som innebär att passivt droga ner missbrukarna och göra dem till en andra klassens medborgare.

Aktiv AB

Aktivs datautbildning, med mer än 1 miljon användare, kan nu även köras direkt på Webben.

Newstart Nordic AB

Nu kommer en jobbsökarbok som är så effektiv att den kan läsas på förmiddagen och börja praktiseras redan samma eftermiddag. Med hjälp av tolv snabba steg kan jobbsökningstiden halveras. 22 års erfarenhet av att vägleda vägleda rådvilla jobbsökare och karriärbytare har samlats i en bok som hjälper dig att strukturera upp ditt jobbsökande och bli en vinnare i jakten på idealjobbet!

Advantum Kompetens

I årets HR-barometer av Advantum Kompetens, låg fokus på ”Framtidens HR” med HR funktionens utveckling under de kommande åren fram till 2015.

Conductive

Skollagen, som är en av Sveriges mest omfattande lagar och gäller alltifrån förskola till vuxenutbildning, har omarbetats totalt. Förslaget till ny skollag medför omfattande konsekvenser för hela skolväsendet men framförallt för de fristående gymnasieskolorna . Detta medför ett stort förberedelsearbete av dig som skolledare.
Conductive 2009-10-13  

Utsatta barn

Conductive

På konferensen har vi samlat de främsta experterna samt de kommuner som har lyckats. Här får du ska få ta del av deras lärdomar och få idéer om hur ni kan arbeta på hemmaplan med tidiga och förebyggande insatser för utsatta barn. Som en avslutning på konferensen ges du en unik möjlighet att fördjupa dig i och diskutera hur vi kan genomföra rättssäkra utredningar.

Aktiv AB

Sveriges seniorer 55+ datautbildar sig sedan några månader via Aktivs interaktiva datautbildningar. De lär sig bland annat om operativsystem, Word, Internet och att skicka e-post.

Conductive

Under konferensen kommer du att få lära dig av företag som kommit längst inom logistik och Supply Chain Management. Ta del av vilka metoder, tjänster och verktyg som finns tillgängliga för att förbättra och driva långsiktiga logistiklösningar. Att delta på Logistic Solution Day är ett effektivt sätt att få in nya tankar och idéer i er organisation. Missa inte denna möjlighet.

Kunskapsskolan

Sofia Paulsson, ordförande i Barn- och grundskolenämnden i Täby inviger skolans nya lokaler kl 15.30 tillsammans med elevrådsordföranden Matilda Rosengren. På plats finns också vår samarbetspartner Svenska Fotbollsakademien. Välkommen önskar Camilla Conradzon, skolchef


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Conductive

Nu när allt fler sjukhus eller vårdavdelningar börjar arbeta enligt Lean-filosofin så är det givetvis en förutsättning att laboratorierna gör likaså. Laboratoriemedicin är en central aktör i utveckling av sjukvårdens flöden. Vill du vara med och leda utvecklingen mot framtidens sjukvård?
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨