Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

VMware, världsledande inom Business Infrastructure Virtualization, blir platinapartner 2010 på Conductive Virtualiseringsforum, årets största skandinaviska konferens inom virtualisering.

Conductive

The global leader in Business Infrastructure Virtualization, VMware, is the platinum sponsor of Scandinavia’s biggest event in virtualization, Virtualization Forum 2010!

Conductive

För femte gången arrangeras Virtualiseringsforum av konferensföretaget Conductive, årets största oberoende konferens inom virtualisering. 2009 års Virtualiseringsforum toppade deltagarantalet, och även 2010 års konferens ser ut att bli en succé. På årets konferens, 27-28 April på Kistamässan, kan du ta del av det allra senaste inom Virtualisering, Cloud Computing, och/eller Open Source.

Executive English by Julia Linden-Hill

Executive English har precis avslutat den första delen av en intensivkurs som beställts av Hemglass AB. Utbildningen hölls över en helg för att passa den ledande befattningshavaren på Hemglass som kursen var utformad för.

Hassela Helpline

Som ett led i det förebyggande arbetet kring alkohol, tobak och droger arrangerar Tunaskolan tillsammans med Hassela Skåne föreläsningen: Dribblar din tonåring bort dig? Alla föräldrar till högstadieeleverna på Tunaskolan är inbjudna till föreläsningen den 27/1 som börjar kl.18.30 i skolans aula.

Swentech Utbildning AB

Företag som arbetar med kablagetillverkning kan nu utbilda sin personal på en effektiv "allt-i-en" kurs som behandlar endast kablage.

Swentech Utbildning AB

Swentech lanserar en bra nyhet för alla mobilreparatörer. Nu kan även andra än ANOVO satsa på en gedigen utbildning för sina mobilreparatörer. Fördelen är att företagen sänker sina kostnader genom kortare ledtider och färre fel.

Wiminvest

Författaren Emma Pihl har skrivit boken Let go! Bli fri från ditt kontrollbehov' Forum förlag. Hon beskriver vårt samhälle med vår ständiga tillgänglighet och tekniska lösningar som något som skapar vårt kontrollberoende. I boken guidar och inspirerar Emma dig till att kunna, se och förändra ditt begränsande kontrollbehov. Boken kommer ut 24 februari 2010.

Talentum HR

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium i Göteborg 26 maj kl 8-9.30! Är ni redo? Har ni de verktyg som krävs? Arbetsgivare kommer att drabbas hårt av kompetensbrist när 40-talisterna går i pension. Samtidigt blir det allt svårare att attrahera och behålla duktiga medarbetare. I framtiden måste kommunikationen med potentiella medarbetare vara ständigt pågående om du snabbt ska kunna fylla en vakans med rätt kompetens. Nu hjälper Talentum HR dig och din verksamhet att kartlägga, kategorisera och bygga relationer med befintlig och presumtiv arbetskraft. Detta vill vi berätta mer om på en frukostvisning som vi fyllt med praktiska exempel på hur NetRecruiter kan göra skillnad för dig och din organisation. Bland annat berättar representanter för Götene kommun och Göteborgsoperan om hur de arbetar med rekrytering med hjälp av NetRecruiter. Naturligtvis bjuder vi på god frukostbuffé!


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Utbildning.se

Utbildning.se, Nordens ledande söktjänst för att hitta utbildningar, lanserar i dag sin nya webbplats med ny design och nya och förbättrade filtreringsmöjligheter i sökprocessen. Med de nya funktionerna kommer prestandan på sajten att öka och hela sökprocessen kommer att gå snabbare för användarna.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨