Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

CoachWalk Academy AB

Två stadsdelar i Malmö Stad inleder i december ett utbildningsprojekt för sin HR-personal. Huvudinriktningen i projektet är att utbilda HR-personal inom coachande handledning och det pågår i ett knappt halvår.

Conductive

Vad är marknaden och vad är eftermarknaden? Att sälja value in use, produktens förmåga är det som många eftermarknadsavdelningar gör idag. Det är vad vi kommer att ha i fokus på konferensen i februari. Flera spännande företag kommer och berättar om hur de har implementerat detta i sina organisationer. Du kommer att få värdefulla tips kring prissättning, organisering och försäljning.

Bergstrom & Hellqvist AB

Nu är kurserna för livsmedelsindustrin våren 2012 inplanerade! Bergström & Hellqvist erbjuder flera kurstillfällen inom HACCP, BRC, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 14001 och intern revision, speciellt riktade till personer verksamma i livsmedelsindustrin. En anpassning av kursutbudet har gjorts med hänsyn till det ökande intresset för FSSC 22000. Erbjudandet gå 3 betala för 2 är kvar!

AddQ Consulting

För att effektivisera test och kvalitetssäkringen i de system NasdaqOMX utvecklar till börser världen över har företaget valt att genomföra ett traineeprogram tillsammans med en skräddarsydd utbildning för 20 anställda. Genomförandet av utbildningsprogrammet, som är framtaget av AddQ Consulting, tydliggör att NasdaqOMX vill ligga i framkant av test och kvalitetssäkring.

Conductive

Det digitala universitetsbiblioteket På konferensen får du chansen att lyssna till framgångsrika talare som berättar om erfarenheter kring digitalisering, elektronisk tillgång och digitalt bevarande. Dessutom finns representanter ifrån Sveriges och Norges ledande akademiska bibliotek på plats för att ge dig sina bästa tips om hur du lyckas med digitaliseringen på din arbetsplats.

Conductive

Som utredare i en politiskt styrd organisation ställs det höga krav på att dina utredningar håller hög kvalité. Utredarforum 2012 ger dig konkreta tips om hur du praktiskt jobbar med konsekvensbedömning, omvärldsbevakning och utvärdering för att ge dina utredningar tyngd. Conductives nionde Utredarforum ger dig de senaste och mest aktuella verktygen för hur du lyckas med dina utredningar.

Conductive

Ny som chef Med befordran följer många nya och spännande utmaningar! Du har allas ögon på dig och helt nya krav att leva upp till. Kursen ger dig verktyg och mål för hur du ska leda din verksamhet. Du får prak kreativa idéer som du kan tillämpa direkt i ditt vardagliga ledarskap. Kursen kombinerar teori med praktiska övningar – allt för att ditt ledarskap ska bli framgångsrikt!

Conductive

Konflikthantering och besvärliga beteenden Välkommen till en problemlösande kurs som inte bara ger dig verktyg för ditt dagliga arbete – du får dessutom göra en Extended DISC personanalys som kartlägger ditt beteende för att öka din medvetenhet om hur just du beter dig, hur du påverkar andra och hur andra kan påverka dig.

Conductive

Ledare men inte chef steg 2 Här står praktisk situationslösning i fokus. I de olika övningarna ställs du inför situationer som du ska lösa genom de verktyg du får på kursen och den erfarenhet och kunskap du har sedan tidigare. Bra ledarskap kommer inte gratis – det kommer genom övning! Vi vågar garantera att du kommer ut som en bättre ledare efter denna kurs!

Conductive

Ledare men inte chef Kursen lär dig hur du kombinerar ledarrollen med medarbetarrollen och ger dig konkreta verktyg för att hantera denna balansgång! Sagt om kursen: ”Jättebra kurs! Roligt och intressant med de olika övningarna. Går gärna en kurs igen med dem som kursledare” Administratör, Loomis Sverige AB ”Mycket givande kurs! Bara massa +” Lärare, Norrtälje Utbildningscentrum
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨