Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

En student, en doktorand och en professor i datavetenskap vid Karlstads universitet fick första pris i den internationella tävlingen ACM Student Research Competition på ACM MobiCom 2012. I finalen besegrade laget 12 motståndare från bland annat UCLA, University of Illinois och koreanska KAIST.

Conductive

Hårdare konkurens kräver nya sätt att utveckla verksamheten för att behålla dina kunder och nå ut till nya. Ta del av de senaste internationella trenderna och hur Sveriges främsta kliniker skapar mervärde för sina kunder. Här får du verktygen för högre kvalitet och ökad lönsamhet.

Conductive

Dina elever befinner sig i digitala miljöer och kommunicerar, lär sig och tänker på ett annat sätt vi aldrig varit med om tidigare. Kraven på källkritik, nya arbetssätt, bedömning och ämneskunskap har också ökat i skolans styrdokument. Boka dig på konferensen och få kunskap om nya arbetssätt som används, fungerar och bidrar till ökad måluppfyllelse i SO.

Conductive

Behöver du bli stärkt i din roll som chef och bättre kunna hantera en verklighet som hela tiden – och allt snabbare – blir mer och mer komplex? Inspireras av de som lyckats och få konkreta exempel på framgångsrika arbetssätt som gör dig bättre rustad att möta både dagens och morgondagens utmaningar.

CoachWalk Academy AB

Internationella Kvinnoföreningen (IKF) i Malmö driver projektet ”Why Not?” med syfte att kvinnor med utländsk bakgrund ska inspireras, motiveras och ges kunskap om företagande. Professionell Coaching är en del av stödet kvinnorna tar del av.

CoachWalk Academy AB

Smurfit Kappa är marknadsledande i Sverige när det gäller pappersbaserade förpackningar. Nu använder de professionell coaching som metod för att ytterligare öka värdet för sina kunder.

Conductive

Ekar lokaler tomma i er kommun? Eller har förskolan växt ur sina lokaler? På konferensen lär du dig hur du kan formulera en tydlig strategi för er lokalresursplanering för ett långsiktigt perspektiv. Du får verktyg för att skapa flexibilitet i lokalbanken, effektivisera lokalnyttjandet och välja modell för internprissättning av hyror i er kommun.

Conductive

Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig strategier för hur du kan möjliggöra en effektiv plan- och byggprocess i din kommun och på så sätt säkerställa en god stadsutveckling för kommun, medborgare och byggherrar.

Handelshögskolan i Stockholm

I Financial Times årliga Masters in Management ranking placerar sig CEMS MIM (Master in International Management) trea i världen. Handelshögskolan i Stockholm är det enda lärosätet som erbjuder detta masterprogram i Sverige.

Executive English by Julia Linden-Hill

Den här veckan har Executive English startat sin första kurs hos Moderna Museet i Stockholm. Museets uppgift är att samla, bevara, visa och förmedla 1900- och 2000-talskonsten i alla dess former.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨