Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Förseningar av material, sysslolösa hantverkare och problem med trånga innerstadsbygge. Är det din vardag? Då är det här konferensen för dig! Här får du lära dig praktiska metoder för att få en effektiv bygglogistik och undvika onödiga kostnader och förseningar. Lär dig av experter inom området och av branschfolk med erfarenhet av utmanande logistiska byggprojekt och hur de gjort för att lyckas!

Conductive

Välkommen till en problemlösande kurs som inte bara ger dig verktyg för ditt dagliga arbete – du får dessutom göra en Extended DISC personanalys som kartlägger ditt beteende för att öka din medvetenhet om hur just du beter dig, hur du påverkar andra och hur andra kan påverka dig.

COMPARE Karlstad

Lördagen 25 februari ordnar studentföreningen LINDA Carlstad ett Drupal Camp - en heldagskonferens om webbpubliceringsverktyget Drupal som kommer att hållas på Karlstads universitet.

Conductive

Vill du veta hur du reducerar kostnaderna, ökar effektiviteten och förbättrar kvaliteten? Konferensen Shared Service Center ger dig som jobbar med Shared Services, eller är intresserad av att veta mer om vad det innebär, ett unikt tillfälle att få lyssna till Sveriges ledande företag inom SSC. Du får de verktyg och den inspiration du behöver för att bedriva ett Shared Service i toppklass!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna i Norden AB har nått ett treårigt utbildningsavtal med Dalkia AB. Genom detta avtal förlänger och fördjupar parterna ett utbildningssamarbete som redan pågått under flera år och avtalet innebär att nya anpassade kurser och tester kommer att tas fram.

Executive English by Julia Linden-Hill

Förra veckan drog Executive English igång en av de mest omfattande utbildningsinsatserna i företagets historia. Uppdragsgivare är varumärkesbyrån Rewir och totalt utbildas ett tjugotal medarbetare som delats in i grupper efter kompetensbehov och kunskapsnivå.

Utbildning.se

Kvinnliga chefer i Stockholm är dubbelt så stressade som män i samma position. Och fyra gånger fler kvinnor än män uppger att de är stressade varje dag. Det visar en färsk undersökning som utbildning.se har gjort bland chefer i Stockholm med akademisk bakgrund.

CoachWalk Academy AB

Hela vecka 6 (6-12/2) arrangerar vår branschorganisation ICF (Internationell Coach Federation) en internationell coachvecka över hela världen. Vi på CoachWalk Academy är en del av ICF Sverige och tillsammans med dem håller vi öppet hus torsdagen den 9 februari.

Executive English by Julia Linden-Hill

Genelec anlitar Executive English för att utbilda personal på sina kontor i Helsingfors, Iisalmi och Stockholm. Genelec är en världsledande tillverkare av aktiva högtalare som används av proffsmusiker, inspelningsstudior, krävande privatkunder och andra kunder som behöver högsta ljudkvalitet.

Conductive

Vi presenterar en unik konferens: Kvalitetskontroll av privat äldreomsorg i Stockholm den 23-24 april 2012 Hur säkerställer du att din kommuns äldrevård håller den höga kvalitet de gamla förtjänar? Jobbar ni tillräckligt med uppföljning av vårdkvalitet och avtal med privata aktörer? Välkommen till en konferens som fokuserar på de praktiska verktygen för en högkvalitativ äldreomsorg!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨