Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Bergstrom & Hellqvist AB

Bergström & Hellqvist AB är först i Sverige att erbjuda kurser i den nya standarden för livsmedelssäkerhet PAS 220.

Talentum HR

När konjunkturen ligger lågt gäller det att ladda inför vändningen. Talentum HR gör sina kunder redo inför en ny utmaning - arbetskraftsbrist - genom ett samarbete med MyNetwork.

Utbildning.se

Utbildning.se ger årligen ut ett Executive MBA-stipendium tillsammans med Affärsvärlden och IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. En MBA vid Handelshögskolan i Stockholm är en av Sveriges mest kvalificerade vidareutbildningar och stipendiet ger rätt till full finansiering av programavgiften som är värd 360 000 SEK.

Utbildning.se

En ny internationell undersökning visar en oroande utveckling bland europeiska företag. Trots ett ökande behov av kompetensutveckling på en konkurrensutsatt marknad väljer många företag att lägga allt mindre tid och pengar på vidareutbildning för sin personal. Många anställda har under 2009 inte fått den kompetensutveckling som de behöver.

Utbildning.se

Många svenskar kommer att få en spikmatta i julklapp, i alla fall om man ska tro Handelns Utredningsinstitut (HUI) som för 22:a året i rad utser årets julklapp. En omröstning visar dock att en kurs för fritiden blir en stark konkurrent under julgranen.

Executive English by Julia Linden-Hill

Phadia AB har gett Executive English i uppdrag att tillhandahålla en veckolång intensivkurs i engelska för en av sina utländska specialister. Phadia AB utvecklar, producerar och marknadsför immundiagnostiska analyser inom området för allergi och autoimmunitet och har kontor över hela världen med huvudkontor i Uppsala.

Conductive

Förbättringsarbete inom produktion är ett måste för att ett företag skall kunna konkurrera på marknaden. Svårigheterna är många i detta arbete och det gäller att ta del av andra företags erfarenheter och kunskap för att öka chansen att lyckas! Konferensen kommer att ha talare från företag som arbetar effektivt med mätning, mål och uppföljning. Du får på konferensen ta del av deras erfarenheter.

Conductive

På konferensen Framtidens förskola får du möjligheten att lära dig av Sveriges främsta experter och praktiker. Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att diskutera olika frågeställningar med kollegor runt om i landet som möter samma svårigheter som dig. Med dina frågor i fokus hälsar vi välkommen till årets viktigaste händelse för dig som arbetar i förskolan.

Conductive

Konferensen Administratör inom högskolan ger dig konkreta verktyg och metoder för att arbeta mer effektivt och hitta arbetsglädjen. Du får tips om hur du arbetar rättssäkert och blir uppdaterad om de senaste förändringarna som berör dig som administratör inom högskolevärlden.

Conductive

Konferensen vänder sig till dig som är sjukgymnast och vill säkerställa din kunskap i det beteendemedicinska synsättet och den ständigt aktuella smärtproblematiken. Du får konkreta metoder för att hjälpa dina klienter att utveckla nya tankemönster och beteenden i förhållande till sig själva och sin smärta. Du får praktiska och användbara verktyg.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨