Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

Årets bästa digitala insatser i Värmland har utsetts på DigIT Värmland-dagen i Karlstad.

COMPARE Karlstad

Med över 500 deltagare, ett 40-tal seminarier inom åtta temaspår, ett 35-tal partners som utställare och fyra DigIT-priser för årets bästa digitala insatser blev DigIT Värmland en lyckad premiär för något som förväntas återkomma varje år.

Bergstrom & Hellqvist AB

Höstens öppna utbildningar för livsmedelsinspektörer är nu fastställda. Vi erbjuder utbildningar inom revision av HACCP, märkning/livsmedelsinformation, allergi och specialkost, hälsofaror och revisionsteknik. Erbjudandet att gå 3 deltagare och betala för 2 är kvar.

Bergstrom & Hellqvist AB

Höstens öppna utbildningar för livsmedelsindustrin är nu fastställda. Bergström & Hellqvist erbjuder flera kurstillfällen på olika orter inom HACCP, fördjupning i HACCP, BRC Food, ISO 22000, FSSC 22000, märkning av livsmedel, intern revision och ISO 14001. Alla riktade till personer verksamma i livsmedelsindustrin. Det förmånliga erbjudandet gå 3 betala för 2 gäller fortfarande.

COMPARE Karlstad

Senaste veckans nyheter från IT-stiftelsen Compare Karlstad - över 100 IT-företag i regional samverkan och en del av Digitala Värmland.

COMPARE Karlstad

​De nominerade är... Årets bästa digitala insatser i Värmland uppmärksammas och hyllas med fyra DigIT-priser som delas ut på DigIT Värmland-dagen i Karlstad på onsdag (29 april).

COMPARE Karlstad

IT-chefens Nätverk i Värmland (ITCN) är en ny oberoende plattform för erfarenhetsutbyte i Digitala Värmland som lanseras på DigIT Värmland den 29 april.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolans kandidatprogram i Business and Economics är Sveriges populäraste utbildning med flest förstahandssökande. Antalet sökande till programmet ökade med otroliga 19% jämfört med förra året. Motsvarande siffra för Handelshögskolans kandidatprogram i Retail Management är fantastiska 73%.

COMPARE Karlstad

Senaste veckans nyheter från IT-stiftelsen Compare Karlstad - över 100 IT-företag i regional samverkan och en del av Digitala Värmland.

COMPARE Karlstad

Programmet för DigIT Värmland-dagen 29 april är nu spikat och klart. Det blir en heldag med utställare och seminarier som visar den digitala vägen till Digitala Värmland - med bland annat Länsstyrelsen Värmland, Region Värmland, Landstinget i Värmland, Karlstads kommun/Ett gemensamt e-samhälle, Karlstads universitet och Compare i en gemensam monter på Digitala Torget.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨