Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

På konferensen Arbetsterapeutens nya roll och funktion får du de senaste verktygen du behöver för att hantera dessa förändringar och komplexa situationer. Du får konkreta metoder som stärker dig i din yrkesroll och gör dig mer integrerad i vårdteamet samt förbereder dig inför framtidens krav.
Conductive 2009-07-06  

Registratorforum 2009

Conductive

Nu är den äntligen här, årets nationella forum för registratorer! I år har vi samlat en riktigt stark uppställning med talare, några favoriter i repris, men också några nya spännande praktikfall och experter.
Conductive 2009-07-06  

Framtidens MAS/MAR

Conductive

På konferensen Framtidens MAS/MAR får du de senaste uppdateringarna som berör dig i ditt arbete idag och imorgon. Du får lyssna till experter och specialister samt ta del av goda praktiska exempel från verkligheten. Inspireras av nya arbetssätt och framgångsfaktorer och var med och blicka framåt.

Conductive

Egon Rommedahl är en välkänd och mycket inspirerande förläsare som ger dig nya nödvändiga perspektiv. Genom humor och goda exempel förmedlar han en förståelse för hur du ständigt kan hitta nya utgångspunkter och förbättringsmöjligheter. Du får lära dig att förbättra ditt bemötande och skapa en etiskt hållbar kultur och du får praktiska tips och idéer som får dig att växa i din yrkesroll.

Conductive

Under konferensen får du ta del av goda exempel på andra kommuners framgångsrika arbete med planering och genomförande av stadsutvecklingsprojekt. Varmt välkommen till två fullspäckade dagar om stadsutvecklingsprocessen som tar ett helhetsgrepp om social, kulturell, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Conductive

I denna aktuella konferens får du som arbetar med unga arbetslösa effektiva metoder och verktyg att hantera den ökade ungdomsarbetslösheten och de ungas utanförskap.

Conductive

Du som chef i en friskola har en mycket svår och utmanande roll men också stora möjligheter som saknas i den kommunala kolan eftersom beslutsvägarna är så mycket kortare. Lär dig använda din fulla potential för att skapa en stimulerande miljö och agera medvetet som chef!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨