Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

CoachWalk Academy AB

CoachWalk Academy etablerar verksamhet i Göteborg. CoachWalk Academy tar nu steget och etablerar verksamhet med egen personal även i Göteborg. "Vi kan med glädje berätta att ansvarig för verksamheten i Göteborg är Eva Lilja som har mångårig erfarenhet bland annat som coach och utbildare", säger Peter Linnander, VD på CoachWalk Academy.

QRPMMI

Adding Value Consulting is happy to welcome our newest added team member, Aleksandra Hebel who will be responsible for the German and Polish markets.

Conductive

Mät och styr din produktion Rätt nyckeltal ger dig det bästa riktvärdet för vad och var du skall förändra och förbättra. Du kan alltid bli effektivare i din produktion så hur blir du bättre på att mäta och följa upp i din produktionsmiljö? Ta chansen att lyssna till erfarenheter som gjorts av kollegor runt om i landet. Lär dig utveckla och tillämpa nyckeltal som ger resultat.

Swentech Utbildning AB

Försvarets Materielverk (FMV) auktoriserar utbildningsenheter inom mjuklödning och ytmontering. Redan 1997 auktoriserades Swentech Utbildning som första privatägda företag att hålla dessa utbildningar. I en nyligen genomförd kvalitetsrevision återauktoriserades Swentech och kan numera även utbilda instruktörer enligt FSD-standarderna.

Swentech Utbildning AB

Inte all elektronik är sådan som kasseras. Det finns en hel del dyra kretskort i elektroniken som används idag. Ibland behöver man manuellt kunna byta komponenter och reparera dessa kort. På denna kurs väljer deltagaren de moduler som är relevanta för honom/henne. Mer information finns på www.swentech.se/ipc-certifieringar.asp#7711.

Swentech Utbildning AB

Flera IPC-standarder har i början av året släppts i uppdaterade versioner. Bland dessa finns IPC-HDBK-001E, IPC-J-STD-005A och IPC-STD-033C.

Conductive

En välfungerande dagverksamhet med begränsade resurser – det är möjligt! Att en kvalitativ dagverksamhet är nyckeln till en meningsfull tillvaro vet vi alla. Och visst kan man alltid utveckla sin verksamhet för att få den mer kvalitativ? Den här konferensen ger dig handfasta tips på hur du kan arbeta för att förbättra kvaliteten på din verksamhet med befintliga resurser.

Executive English by Julia Linden-Hill

Conductive

På den nationella konferensen Patientfokuserad hemsjukvård får du chansen att lyssna till praktikfall från hemsjukvårdsteam som utvecklat framgångsrika samarbeten för en effektiv vård. Dessutom presenteras de senaste metoderna inom palliativ vård i hemmet, såromläggningar samt bedömning och vård av multisjuka äldre.

Bergstrom & Hellqvist AB

Bergström & Hellqvist AB publicerar nu en ny upplaga av handboken Förstå och tillämpa BRC-standarden utifrån BRC Global Standard for Food Safety, version 6. Handboken kan användas av alla som behöver ett komplement till BRC-standarden, för att underlätta tolkning och tillämpning av kraven. Användare är t.ex. personer som arbetar med kvalitet, livsmedelssäkerhet, inköp, ledning och revisioner.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨