Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Executive English by Julia Linden-Hill

Förra veckan inledde Executive English den första utbildningssessionen hos Swedbank i Stockholm. Swedbank ansluter sig därmed till en växande skara av ledande företag inom bank och finans som anlitar Executive English för att vidareutbilda sina medarbetare i engelska.

Swentech Utbildning AB

Swentech Utbildning förmedlar kunskap inom elektronik på kurser inom nedanstående områden. Nyheter under 2010 är kurser inom Kablagetillverkning och Reparation av mobiltelefoner. - Elektronik - ESD - Kablage - Kvalitet - Lödning - Mönsterkort - Reparation av elektronik

Executive English by Julia Linden-Hill

- Vi är mycket glada att få presentera vår senaste kund, Neonet, ett internationellt inriktad företag med fokus på lösningar för värdepappershandel. Nu startar vi en intensiv utbildningsperiod hos företaget där jag själv och James Breen kommer att vässa kursdeltagarnas kunskaper inom såväl allmän affärsengelska och presentationsteknik, som fackengelska inom IT och finans, säger Julia Linden-Hill.

Newstart Nordic AB

För att lyckas med sitt jobbsökande krävs en plan, en strategi och en förmåga att upptäcka och våga framhäva sina styrkor och talanger. Trots att en gedigen självinventering är en av jobbsökandets främsta framgångsfaktorer så förbises den alltför ofta av många jobbsökare, vilket gör vägen till ett nytt jobb onödigt lång och omständlig.

Conductive

Lyssna till framgångsrika exempel från kommuner som har lyckats skapa både kostnadseffektiv och kvalitativ LSS-handläggning. Lär dig metoder hur du kan förändra och förbättra i din egen LSS-verksamhet.

Conductive

Din kommun konkurrerar med 289 andra kommuner om Sveriges företagare. Kraven på att skapa en attraktiv miljö för företag ökar - och du har möjlighet att förändra attityden till din kommun. För att bli en spännande kommun för näringslivet måste man våga sticka ut näsan. Men hur lockar man egentligen nya företag och hur får man de existerande att blomstra?
Conductive 2009-11-20  

Framtidens friskola

Conductive

För att stärka dig som ledare i friskolan och påminna dig om att du inte är ensam erbjuder vi dig en chans att möta andra i samma situtation. Runt om i landet finns många inspirerande exempel på friskolor som lyckats inom varierande områden. På konferensen kan du diskutera aktuella problemställningar med kollegor och lyssna till hur de arbetar.
Conductive 2009-11-20  

Utredarforum 2010

Conductive

På årets Utredarforum 2010 får du konkreta metoder och strategier för hur du bättre ska kunna hantera de utmaningar du ställs inför som utredare. Årets fokus ligger på hur du skriver effektiva utredningar med ökad kvalité. Vi har samlat experter och praktikfall som med olika ansatser visar hur du kan utvecklas i utredarrollen och vilka framgångsfaktorer som är centrala för att lyckas.

Executive English by Julia Linden-Hill

Francesca Antonini som har över 10 års erfarenhet som språkutbildare för svenska affärsmän och kvinnor, med speciell tonvikt på den finansiella sektorn, arbetar sedan en vecka tillbaka för Executive English.

Hassela Helpline

"Don't Forget to Kiss Your Mother Goodbye" är en pjäs om droger, av och med ungdomar. Föreställningen har getts tusentals gånger på skolor och mässor runtom i Europa. Frågor? 040-600 43 40, info@hasselahelpline.se


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨