Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

Just nu finns det 25 lediga IT-jobb-annonser på Compare-webben.

Conferator Kompetens AB

Under hösten har vi testat att belöna våra deltagare som berättar vad de tycker om våra kurser och dessutom tipsar om kollegor som de tror kan ha nytta av en kurs hos Conferator.

COMPARE Karlstad

En gratistjänst för de som blivit kränkta på nätet - slettmeg.no ("radera mig") - har blivit en stor framgång i Norge. "Tjänsten är så bra och behovet så stort att den borde finnas i Sverige", säger Mikael Lundström på Compare som nu genom ISIS - ett svensk-norskt samarbetsprojekt inom IT och säkerhet - och tillsammans med Länsstyrelsen i Värmland lanserar konceptet i Sverige.

COMPARE Karlstad

Veckans nyhetsbrev från IT-stiftelsen Compare Karlstad.

COMPARE Karlstad

Compare är ICT-företagens samverkansorganisation i Karlstad-regionen som bland annat ska verka för att Compare-företagen har den kompetens som krävs - både nu och i framtiden. På Compare-webben (Lediga jobb) har Compare-företagen denna vecka dessa lediga ICT-jobb.

COMPARE Karlstad

"Visst kan IT-projekt misslyckas - men då gäller det att lära sig av misstagen och inte begå dem igen", sade Erik Widing, konsultchef och säljare på Prevas, när han föreläste på senaste SNITS-lunchen för IT-studenter vid Karlstads universitet.

COMPARE Karlstad

Sista chansen idag (4 december) att anmäla sig till klusterlunch fredag 6 december med Peter Rovér om "Varumärket som draglok i företags- & verksamhetsutveckling".

COMPARE Karlstad

COMPARE Karlstad

Veckans nyhetsbrev från IT-stiftelsen Compare Karlstad.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨