Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

CoachWalk Academy AB

Coaching Supervision (coachande handledning med speciellt utbildade handledare) utvecklar din professionalism och fördjupar ditt klient- och coacharbete samt ditt chefs- och ledarskap.

Handelshögskolan i Stockholm

Stockholm School of Economics/Handelshögskolan i Stockholm and Russian Railways (RZD) has signed a memorandum on interaction in implementation of the corporate educational program of RZD holding in modular format Executive MBA. The program will be delivered by Stockholm School of Economics Russia (SSE Russia).

Executive English by Julia Linden-Hill

David är utbildad jurist och ekonom samt certifierad språkkonsult som kan undervisa i såväl engelska som tyska, säger Julia Linden-Hill i en kommentar. Han har såväl en ekonomexamen som och en juristexamen, flera års yrkeserfarenhet från Kanada, Storbritannien och Sverige, inklusive 2,5 år på en kanadensisk advokatbyrå, och uppfyller alla krav man kan ställa på en språkkonsult, avslutar Julia.

Conductive

Med rätt metoder och strategier får du det bästa riktvärdet för hur du skall planera och styra produktionen på ett effektivt sätt. Konferensen Optimerad Produktionsplanering kommer att ha talare från företag som arbetar effektivt med mätning, mål och uppföljning. Här får du konkreta exempel på hur du hanterar lagervärden, flöden och resurser.

Handelshögskolan i Stockholm

Stort hopp ställs till småföretagen när det gäller Sveriges framtida tillväxt. Ett sätt att växa är genom internationell expansion. Men för många småföretag är expansion på utländska marknader en svår utmaning visar ny forskning vid Handelshögskolan i Stockholm.

Executive English by Julia Linden-Hill

Executive English fortsätter att förvärva nya kunder i hög takt och kan nu lägga storkoncernen Scania, vårdföretaget Carema Shared Services och konsultbolaget Ollevik till sin lista av kunder. I samtliga tre fall rör dig sig om skräddarsydda utbildningar för enskilda personer på högre chefsnivå vilket är något av Executive English specialitet.

Nya Ledarskapet

Nya Ledarskapet Norden AB har hittills verkat på marknaden runt Stockholm. Men sporrade av den positiva respons Nya Ledarskapets koncept fått på kort tid tar man nu steget ut i övriga landet. – Vi är på väg att etablera oss i ett antal större orter och söker intresserade partners, säger vd:n Fredrik Kristoffers

Hassela Helpline

Hassela Helpline presenterar projekten Dagens Förebild och Dagens Eldsjäl, som ämnar belysa alla de människor som gör fantastiska insatser för barn och ungdomar i Skåne.

Handelshögskolan i Stockholm

I en examensuppsats vid Handelshögskolan i Stockholm har kartlagts hur ett VD-byte påverkar företagets börskursutveckling. Analysen visar att ett VD-byte leder till försämrad börskursutveckling under de första åren efter bytet.

Aktiv AB

Från den 11juni till den 18 juni, kan du gratis gå Aktivs utbildning i Word via Webben. En användare och en expert lär dig Word på nolltid. Kursen motsvarar en två dagar lång traditionell datakurs. Utan att du märker det, lär du dig massor! Varför? - Vår förhoppning är att du ska tycka att vår utbildning via Webben är bra, så att du kommer att välja att utbilda dig och ditt företag hos oss även fortsättningsvis, säger Stefan vikström, vd för Aktiv.se Hur gör man? Du är igång inom en minut. Skapa din användare här: http://www.aktivdatautbildning.se/loginform.php På företagskod skriver du: WORD Du kommer automatiskt att loggas ut när en vecka har gått. Lycka till med inlärningen! Om Aktiv.se Aktiv är troligen Sveriges största datautbildare. Idén är att det ska vara roligt att lära sig! www.aktiv.se


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨