Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Efter många år i skuggan av den privata sektorns it-arbete är det nu äntligen dags för kommunerna att sticka ut hakan och utmana på riktigt. Nya strukturer skapas, befintliga processer ses över och efterfrågan sätts i centrum. För kommunal it handlar det inte bara om att kunna möta sina kunder utan även hur de kan bidra till att utveckla hela kommunens verksamhet.

Conductive

Nu har vi tagit ett nytt grepp för att förnya och förbättra oss. Nyheter på årets konferens är att ni även får lära er av universitet och myndigheter hur de arbetar med internprissättning för lägsta möjliga lokalkostnader och största möjliga lokaleffektivitet. Förutom nyheterna kommer vi självfallet fortsätta att presentera några av de kommuner som kommit längst i sitt arbete med internhyra.

Conductive

Lean har visat sig ge fantastiska resultat rörande vårdkvalitet, medarbetarnas trivsel och inte minst patienternas upplevelser av vården. Med lean blir vården bättre, helt enkelt! Men för dig som ska leda detta utvecklingsarbete väntar en stor men spännande utmaning.

Conductive

Konferensen aktualiserar de ständigt utmanande frågeställningarna kring vilka modeller som skapar den mest rättvisa och ekonomiskt effektiva modellen för resursfördelning. Som ekonom eller förvaltningschef har du ett stort ansvar för skolekonomin i kommunen. Ta chansen att lyssna till framgångsrika exempel för att spetsa era arbetsmodeller!

Conductive

Sysselsättningsgraden hos utrikesfödda kvinnor är idag 60 %. Det innebär att de ligger ca 10 % lägre än hos männen. Vi vet också att det tar betydligt längre tid för invandrarkvinnor att få sitt första jobb. Det här är inga nyheter för någon som arbetar med detta dagligen. Men hur bryter du detta mönster? Är du redo att ta nästa steg för att göra fler invandrarkvinnor självförsörjande?

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna har i samarbete med expertis inom svetsning skapat ett webbaserat ledningssystem för den svetsande industrin. Målgruppen är små och medelstora företag som redan är certifierade eller planerar att certifiera sin verksamhet enligt ISO 3834.

Conductive

Upplever du också att den sociala dokumentationen är en stor utmaning i din verksamhet? Den sociala dokumentationen ökar kvaliteteten i verksamheten men hur ska du tillgodose kraven på social dokumentation? Under kursen får du kunskap om hur du praktiskt bör arbeta med social dokumentation inom äldreomsorgen.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨