Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Swentech Utbildning AB

Som ett led i sitt kvalitetsarbete genomför Swentech Utbildning en stor kundundersökning vars syfte är att kartlägga behoven hos elektronikföretag i Sverige. Enkäten har skickats till 2 668 personer inom elektronikindustrin.

Conductive

Mötesplatsen för dig som arbetar med att guida nyanlända till arbete! En ny reform kring nyanlända träder i kraft 1 dec 2010. Ansvaret kring att hjälpa nyanlända komma in på arbetsmarknaden flyttas från kommunen till Arbetsförmedlingen samtidigt som samhällsinformation och SFI blir kvar hos kommunen. Det kräver att svenska kommuner måste hitta ett nytt sätt att jobba på.

Teknikutbildarna

Härnösandsföretaget Mainsys AB och sundsvallsbaserade Elutbilda i Norden AB bildar nu ett gemensamt bolag, Teknikutbildarna i Norden AB. Företaget blir ett av Sveriges största utbildningsföretag inom teknikområdet. Verksamheten omfattar allt från kortare e-learningskurser till utbildningar på över ett år med blandning av distans- och klassrumsundervisning.
Handelshögskolan i Stockholm 2010-05-26  

SSE CSR Award 2010

Handelshögskolan i Stockholm

Finalen i SSE CSR Award är nu avgjord. Marina Dirks och Peter Manuel Ludwig-Dehm mottog priset efter att ha bidragit med den bästa lösningen på hur konsumentvaruföretag kan möta utmaningar kring hållbar utveckling och hur de kan skapa lönsamhet samt värde för människor och miljö.

Conductive

Konferensen Framtidens förskola hjälper dig att arbeta med språkutveckling och lyfta fram matematiken i förskolan. Du får tips om hur du kan arbeta med pedagogisk dokumentation och flerspråkighet och mycket mer. Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att diskutera olika frågeställningar med kollegor runt om i landet som möter samma svårigheter som dig.

QRPMMI

Fåtal platser kvar till PRINCE2 Foundation öppen kurs i centrala Göteborg 14-16 juni! Kursen ger tillräckligt med information för att alla som arbetar med standard projektledningsmetoden PRINCE2 ska förstå sina roller och ansvarsområden och även förstå hur metoden tillämpas i projekt. Efter kursen får deltagarna möjlighet att erhålla certifieringen i PRINCE2 Foundation genom att skriva ett prov. Missa inte chansen att certifiera dig i världens mest använda projektlednings metod! Boka nu genom att maila mig på caroline.bjorck@qrpmmi.se För mer information om våra kurser, besök www.qrpmmi.se Välkomna!


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Aktiv AB

Den nya enkla metoden, som företag använder för att höja datakompetensen. Utan tjat och påminnelser. Därför har Aktiv.se mer än 1 miljon användare.

3S.t.e.g. International

Söker du ett ledarprogram för dig själv eller några av dina medarbetare? Gå in på vår hemsida; www3steg.se och läs mer under ledarutveckling. Vi har tränat chefer på olika nivåer i många år och med våra erfarna och motiverande coacher så ger vi deltagarna rätt förutsättningar att utveckla sitt ledarskap.

Conductive

Konferensen Arbetsledning för kundfokuserad hemtjänst ger dig som arbetsledare inom hemtjänsten konkreta verktyg och metoder för verksamhetens utveckling och målstyrning för kvalitetssäker hemtjänst. Under konferensen får du lära dig hur andra arbetar med hemtjänstarbetet och hur du kan leda, motivera och få med dig medarbetarna för att nå gemensamma mål.

Conductive

Hög tillgänglighet, god kontinuitet och samarbete mellan vårdnivåer är viktiga delar i de nationella riktlinjer för vård vid depression och ångestsyndrom som Socialstyrelsen släppt i år. På konferensen kommer du att få lära dig av goda exempel som visar fungerande arbetssätt, organisationsmodeller, diagnostik- och behandlingsmetoder för effektiv vård.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨