Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

På denna interaktiva konferens får du lära dig hur du genom praktiska tillvägagångssätt lyfter upp kundservice högst upp på företagets agenda. Du får konkreta råd för att maximera ert värdeskapande och påvisa vad din kundserviceavdelning gör för affären.

Conductive

På kursen får du genom praktiska exempel svar på hur du arbetar utifrån aktuell förvaltningslagstiftning, regler om myndighetsutövning och offentlighet/sekretess. Du får kunskap som ger dig trygghet i att du arbetar rättssäkert. Syftet med kursen är att ge dig som administratör nödvändiga kunskaper inom det regelverk som styr arbetet på högskolor och universitet.

Conductive

Få ut mer av din skolbudget! För att investera i it på rätt sätt krävs en god beställarkompetens och förmågan att prioritera rätt. Då behöver du inte längre välja mellan lägre kostnader och god kvalitet. I höst får du möjlighet att ta del av framgångsrika strategier och smarta lösningar genom konkreta exempel från kommunerna som ligger i framkant.

Conductive

Efterfrågan på LSS-insatser ökar vilket kräver effektiva lösningar för att strukturerat hantera LSS-behovet. Därför har vi nu tagit ett större grepp och utvidgat evenemanget för att du ska få de verktyg du behöver för att ta din verksamhet framåt. Under dessa två dagar erbjuder vi helt nya talare, spännande praktikfall och parallella spår för att du ska kunna skräddarsy din utbildning.

Conductive

Vad kommer att hända i framtiden för dig som arbetar som MAS och MAR? I många kommuner har man nu tagit över ansvaret för hemsjukvården, och i andra står man precis inför detta. Övertagandet kräver bättre samverkansformer mellan hemsjukvård, primärvården och sjukhusen. Detta är lättare sagt än gjort. På konferensen har vi flera exempel på hur du kan lyckas med detta.

Conductive

På konferensen får du lära dig vilka nyckeltal som visar er affärsnytta, och hur du använder dem. Du får en unik möjlighet att ta del av hur framgångsrika företag använder nyckeltal och mätmetoder för att ta sin FoU från nuläge till drömläge.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm strävar efter att föra in nya värden och impulser i den akademiska miljön. Därför startar nu ett samarbete med Magasin 3 Stockholm konsthall. Från den 21 maj kommer en serie filmverk från Magasin 3 att visas centralt i Handelshögskolans Atrium.

IHM Business School

På IHM Business School startar till hösten en ny utbildning som svarar på marknadens efterfrågan på lösningsorienterad IT-funktionalitet – Säljare IT Solutions Business to Business.

Conductive

Är era lärprocesser digitala ännu? Inför årets konferens har vi frågat er pedagoger och lärare i förskoleklass vad som är fokus hos er just nu. Det visade sig att många kommuner äntligen ska satsa på digitala läromedel i f-klassen. Kul, tycker vi! Och därför har vi valt att ägna större delen av årets konferens till just hur man får ut så mycket som möjligt av IKT i pedagogiken.

Conductive

Äntligen finns en mötesplats för dig som arbetar med kommunens stadsträd. För att lyckas skapa en attraktiv stadsmiljö med friska träd krävs både rätt planering och strategier. Varför är stadsträd viktiga? Hur ska du undvika felplanteringar i staden? Efter en noggrann marknadsundersökning har vi kartlagt dina utmaningar och skapat en konferens som möter dina behov.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨