Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Motivationen till att förändra och förbättra kommer genom kunskap och inspiration, inte genom en order. Det är ditt ansvar som leanledare att skapa ett landskap för lärande, motivation och utveckling – en sann utmaning men fullt genomförbar med rätt redskap.

Conferator Kompetens AB

Möt David Stiernholm som tagit effektivitetsbegreppen till nya höjder genom att ständig samla in och vidareutveckla lösningar från världens alla hörn! David är Sveriges ende struktör. Han har redan hjälpt över 10.000 personer till en effektivare vardag. Göteborg, Helsingborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Västerås, Örebro

QRPMMI

Adding Value Consulting AB has added a new service to it's already great range of products and services. We realize that successful companies are built on the foundation of great people, something we keep in mind in all of our relationships. Let us take care of your recruitment process so that you can focus on taking care of your business.

CoachWalk Academy AB

Nu går det att söka till Malmö Högskolas nya program ”Personal och arbetsliv” (180 hp), en utbildning för dig som vill arbeta med personalfrågor. Utbildningen har en stark koppling till yrkeslivet och inslaget av coaching är påtagligt.

Conductive

Är det salutogena förhållningssättet ett outforskat område för dig, eller känner du till salutogenes men har svårt att tillämpa det i din yrkesvardag? Boka då dessa två dagar och få den kunskap och de verktyg som krävs för att leda din personalgrupp salutogent!

Hamrin & Partners

Kom och ta del av Tomas Mattssons värdefulla kunskaper som han vunnit bland annat som CEO för Vattenfall Power Consultant. Seminariet handlar om det mödosamma arbete det innebär att ta en verksamhet från förlust till vinst. Hur du som chef och ledare på ett framgångsrikt sätt förankrar strategier och vad som krävs för att du ska lyckas på den nationella och internationella arenan.

Conductive

Mäter du effekten av det arbete som ni gör på FoU-avdelningen? Det är ert ansvar att identifiera, utveckla och leverera ett mervärde till företaget. Därför är det av största vikt att med siffror visa vad som sker och hur det bidrar till företagets fortsatta utveckling och framgång. Utan leverans inga nya medel – utan medel ingen utveckling.

Conductive

Se till att era etableringar av nya lokaler blir väl investerade pengar för ditt företag! På denna unika konferens får du verktyg och strategier för hur du bäst väljer typ av lokal, geografisk placering samt hur du bygger upp långsiktiga avtal med dina fastighetsägare. Missa inte möjligheten att nätverka med kollegor från hela branschen!

AddQ Consulting

AddQ Consulting, har tagit fram ett nytt seminariekoncept som ska lyfta viktiga branschfrågor och på så sätt skapa ett mervärde för kunder, konkurrenter och andra intressenter. I år har företaget lyckats knyta till sig den internationella testgurun James Bach som föreläsare tillsammans med AddQ Consultings egna testspecialister.

Executive English by Julia Linden-Hill

Efter fyra år av snabbt växande verksamhet har Executive English tagit beslutet att flytta till centralt belägna lokaler på Hantverkargatan 10 där man även inrett en utbildningslokal för att kunna erbjuda kunderna fler utbildningsmöjligheter.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨