Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Handelshögskolan i Stockholm

Det svenska samhället har gått från att se med misstänksamhet på företagare till att nästan krama ihjäl dem. Trots det är endast 25 procent av landets företagare kvinnor. Vad beror det på? Professor Carin Holmquist reder ut begreppen och slår hål på myter om kvinnors företagande i en nyutkommen skrift i serien Forskning i Fickformat.

Hassela Helpline

Që nga dita e sotme më 25 shkurt,fillon Hassela Helpline (Linja ndihmëse) edhe në gjuhën Shqipe. Thirrjet në gjuhen shqipe , mund të bëhen cdo të marte gjatë gjithë orëve të hapura, si dhe mundeni të kërkoni të flisni në gjuhën shqipe.

Hassela Helpline

Idag, fredagen den 25 februari, lanseras Hassela Helpline på albanska. Samtal förda på albanska kan nu tas emot varje tisdag men även under jourens alla öppna timmar, och be då få tala på albanska.

Handelshögskolan i Stockholm

En ny professur har inrättats vid Handelshögskolan i Stockholm inom Företagsekonomi, särskilt företagande och ledning. Professuren, som överlämnats i anslutning till Handelshögskolans 100-årsjubileum, finansieras av Torsten och Ragnar Söderbergs Stiftelser . Professor Pär Åhlström har tilldelats professuren.

Swentech Utbildning AB

Det pratas om standarder i olika sammanhang, inte minst inom elektronikindustrin. Men - med handen på hjärtat - har ni koll på standarder och standarder? Det är inte så lätt för den som inte är insatt. Det finns löd- och monteringsstandarder, utbildningsstandarder, acceptansstandarder - bara för att nämna några.

Nya Ledarskapet

Företaget ConsultMe satsar på att använda Nya Ledarskapet i sin ledarskapsträning. Välkommen till ett informationsmöte där ConsultMe berättar vad konceptet Nya Ledarskapet ger Dig och Din organisation för värde och nytta under verksamhetsåret 2011.

AddQ Consulting

Yrkeshögskolan KYH har startat en 1-årig utbildning för programvarutestare där AddQ Consulting kommer att bidrar med en stor del av de teoretiska ämnena på utbildningen. I dagsläget finns det väldigt få högskoleutbildningar med inriktning på test medans det finns en uppsjö när det gäller systemutveckling.

Handelshögskolan i Stockholm

Den 15 mars är Du välkommen på en informationsträff om våra Ekonomie kandidatprogram, BSc in Business and Economics och BSc in Retail Management.

CoachWalk Academy AB

CoachWalk Academy fortsätter sin expansion och startar nu även coachutbildningar i Göteborg. ”Vi bedömer marknaden på västkusten som mycket intressant och vi kommer att starta både utbildning till Diplomerad Coach och inom Coachande Handledning (Coaching Supervision) i april", säger Peter Linnander, VD på CoachWalk Academy.

Handelshögskolan i Stockholm

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨