Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Har du kunskapen som krävs för att göra en kvalitetssäker och rättssäker handläggning? På konferensen ger landets ledande föreläsare dig de metoder och verktyg du behöver för att på ett kvalitetssäkert sätt bedriva biståndshandläggning som lever upp till de krav som ställs på dig i din yrkesroll! OBS! Nytt lägre pris! Jämför gärna med andra program

Conductive

Skulle du vilja ha fler medlemmar till ditt förbund? Ta chansen att mötas över de fackliga gränserna för att diskutera förbundens framtid. Hur jobbar andra med att utveckla medlemsnyttan för de befintliga medlemmarna samtidigt som de rekryterar nya medlemmar? Den här konferensen ger dig svar på frågorna! Välkomment ill en unik konferens för dig som vill stärka ditt förbund!

COMPARE Karlstad

Qtema, som är ett ledande konsultföretag inom krav och test, expanderar verksamheten och etablerar sig i Värmland. Företaget ska nu rekrytera en verksamhetsansvarig och en handfull testare till kontoret som öppnas i Karlstad.

Conductive

Vem är du i din yrkesroll? Har du modet att våga vara nära och stå kvar när det som mest behövs? Forskarna uppskattar att ca 20 000 barn mellan 0-12 år utsätts för allvarlig misshandel varje år. Enligt Rädda Barnen kan upp till 200 000 barn vara utsatta för någon form av fysiskt våld. Varför slår vi barn?

Conductive

Konferensen Djursjukvården - en bransch i utveckling ger dig möjligheten att träffa andra i samma bransch. Vi har valt att göra en djupdykning just för dig som arbetar inom djursjukvården. Utvecklande arbetssätt, kundbemötande, prissättning och ledarskap står högt på agendan. Du kommer att lära dig praktiska och effektiva arbetssätt som du direkt kan börja använda.

Conductive

Hur leder du ett äldreboende som är attraktivt både för de äldre och för dina medarbetare? Hur driver du ett äldreboende där kvalitet är viktigare än ekonomi? Hur använder du dina befintliga resurser på lämpligast sätt för en så kvalitativ verksamhet som möjligt? Är du osäker på svaren på dessa frågorna? Då ska du delta på konferensen Äldreboendechef i Stockholm den 24-25 januari 2012.

CoachWalk Academy AB

E.ON Sverige AB har tecknat ett ramavtal med CoachWalk Academy AB avseende coachutbildningar och professionell coaching. Avtalet omfattar coachutbildningar med olika inriktningar - såsom professionell coaching och coachande handledning - samt professionell coaching för medarbetare, chefer och grupper. Avtalet gäller för hela landet.

Executive English by Julia Linden-Hill

Idag så startar vi den första kursen hos Veckans Affärer, Sveriges största affärsmagasin. - Att få hålla kurs hos Veckans Affärer är speciellt roligt för mig med tanke på deras arbete med och för kvinnor i affärsvärlden, säger Julia Linden-Hill.

Conductive

Sänk dina kostnader med bättre prognoser Använder ni rätt prissättningsmodell av hyror i din kommun? Rätt modell ökar kostnadsmedvetenheten och minskar användningen av lokalutrymmet i kommunens verksamheter. Lär dig ställa bättre prognoser för att möta framtidens lokalbehov.

Executive English by Julia Linden-Hill

Gerard kommer med sin breda kunskapsbas inom såväl teknik som kommunikation och juridik, kombinerat med hans kulturella erfarenheter från Europa, Asien och Oceanien, att bli en värdefull medlem i vårt starka lag och vi är säkra på att hans pedagogiska kunskaper snart kommer många av våra kunder till gagn.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨