Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Utbildning.se

Återigen delar utbildning.se tillsammans med Dagens Industri och Handelshögskolan i Stockholm ut ett MBA-stipendium värt 495 000 kr.

Bergstrom & Hellqvist AB

Välkommen till våra öppna utbildningar efter sommaren 2020! Utbildningar på olika orter inom intern revision, HACCP, IFS Food, BRC Food, FSSC 22000, VACCP/TACCP, leverantörsrevision, riskhantering för teknik/underhåll och märkning av livsmedel. Erbjudande, gå 3 betala för 2!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna har i samarbete med RISE, Research Institutes of Sweden, arbetat fram en digital tentamen för certifiering av pannoperatörer. Nu är hela processen för tentamen och certifiering godkänd av SWEDAC, Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll.

Bergstrom & Hellqvist AB

​Vi på Bergström & Hellqvist AB tar smittspridningen av coronaviruset (covid-19) och människors oro på allvar. Med stöd av ​Folkhälsomyndighetens riskbedömning av evenemang och sammankomster (publicerade 13 mars) har vi nu beslutat att ställa in samtliga öppna utbildningar i mars och april 2020.

IHM Business School

Sveriges ledande affärsskola inom vidareutbildning, IHM Business School, siktar på att ytterligare befästa sin position genom en ökad satsning på sin digitala närvaro. Vägen dit går via branschens bästa kundupplevelse och en satsning på Unified Commerce.

Bergstrom & Hellqvist AB

Marknadens krav på garantier och system för livsmedelssäkerhet och produktkvalitet ökar. En del dagligvarukedjor betraktar idag IFS Food som ett baskrav på sina leverantörer. På vår nya utbildning ger vi dig en god kunskap i IFS Food och hur centrala krav kan tillämpas i praktiken för att skapa värde och affärsnytta. Utbildningen är 1,5 dagar och första tillfället är i Stockholm 9-10 juni.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨