Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Med befordran följer många nya och spännande utmaningar! Kursen Ny som chef ger dig riktning, verktyg och mål för hur du ska leda din verksamhet i din nya roll som chef. Du får praktiska tips och kreativa idéer som du kan tillämpa direkt i ditt vardagliga ledarskap. Kursen kombinerar teori med praktiska övningar - allt för att ditt ledarskap ska bli framgångsrikt! Är du redo?

Conductive

Du är en nyckelspelare med en ledarroll men saknar en formell chefsbefattning. Kanske var du tidigare en i gänget som nu har tilldelats ett visst ansvar för dina medarbetare? ! Kursen utvcklar din personliga ledarstil och lär dig hur du kombinerar ledarrollen med medarbetarrollen. Kursen lär dig hur du tar vara på ditt ansvar, utvecklar gruppen och vilka verktyg du behöver för att lyckas.

Conductive

Tandvården är under förändring – är du som anställd inom tandvården med i utvecklingen? De kommande nationella kvalitetsindikatorerna och riktlinjerna är snart klara – hur kommer det att påverka din klinik? Indikatorerna är såväl generella som sjukdoms- och patientspecifika, och kraven på kvalitet och uppföljning kommer att förändras. Vad behöver du förbereda dig på för att möta de nya kraven?

Handelshögskolan i Stockholm

På konferensen ”One Young World” i London, som härrör ur World Economic Forum i Davos, representerades Sverige av Henrik Storm Dyrssen, student vid Handelshögskolan i Stockholm.

Executive English by Julia Linden-Hill

Utbildning.se

Nu är det möjligt att hitta utbildningar över hela världen via Microsoft MSN. Den nya utbildningssektionen erbjuder användarna möjlighet att söka bland tusentals kurser och utbildningar; gymnasie- och eftergymnasiala utbildningar, samt kompetensutveckling och fritidskurser. Bakom MSN:s nya utbildningssektion står utbildning.se, Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling.

Executive English by Julia Linden-Hill

Executive English kan presentera ytterligare två utbildningsuppdrag den här veckan då vi inlett kurser hos Appelberg Publishing, som jobbar med redaktionell kommunikation i form av kundtidningar, bilagor, webbplatser m.m., samt Anchor Management Consulting, som jobbar med processutveckling inom IT-området. Konsult är Philip Wayer som har lång erfarenhet av kommunikation, PR och försäljning.

Wiminvest

Alarmerande många kvinnor har ett kontrollbehov som påverkar deras hälsa negativt. De har kontroll på detaljer barn, partner, arbete på ett sätt som gör dem stressade och rädda för att 'släppa' kontrollen på yttre kontrollområden. För att inspirera kvinnor till att utveckla sitt välmående och ett stressfritt liv har jag skrivit boken 'Let go! nedan följer en beskrivning av vad den handlar om.

Executive English by Julia Linden-Hill

Den här veckan håller Executive English den första engelskkursen hos TV4. Ansvarig konsult hos Executive English är Alison Frerich som med största säkerhet får nytta av sina nio år inom BBC’s organisation när hon leder utbildningen.

Talentum HR

Talentum HR:s mest eftertraktade och uppskattade utbildning i arbetsrätt.Föreläsare är Tommy Iseskog arbetsrättsexpert och författare. Utbildningen passar både den som är ny inom området och den som behöver en uppfräschning av alla arbetsrättsliga områden bl.a. anställning, uppsägning, diskriminering, arbetsmiljö och medbestämmande. Undervisningen genomförs i seminarieform (tre+två dagar) samt en dags examination. 15-17 november samt 29-30 november med examination 4 december 2010.


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨