Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Aptor AB

”Oljebolaget Preem kom till oss på Aptor med ett behov av att få bättre kontroll av de lagar de behöver bevaka och uppfylla i sitt arbete. Med anledning av det har vi på Aptor utvecklat en webbtjänst med många smarta funktioner som underlättar för alla som behöver en effektiv lagbevakning.”

COPA CoachPartners AB

COPA utvecklar sina värderingar genom att agera generöst och engagerat i samhällsfrågor som skapar en bättre värld. I år startade COPA en coach- och karriärcoachutbildning med X-CONS och Ung i X-CONS, där vi stödjer de personer som arbetar med ungdomar i projektet Med i matchen. Utbildningen är nu halvvägs och i september kommer 14 coacher att få sina diplom.

CoachWalk Academy AB

"Vi märker ett behov hos våra kunder på fler utbildningar med så kallade verktyg, metoder som coacher kan använda i sina möten med klienter", säger Peter Linnander, VD på CoachWalk Academy. "Därför lanserar vi nu ännu en utbildning som bygger på NLP (Neurolingvistisk Programmering)."

COPA CoachPartners AB

Carita Juselius från COPA är inbjuden att delta i ett reflekterande samtal mellan panel och publik kring vikten av att jobba med ett likabehandlingsarbete i verksamheter med unga.

Handelshögskolan i Stockholm

För elfte året i rad delas det ansedda ledarskapsstipendiet Female Economist of the Year ut till en framstående kvinnlig student vid Handelshögskolan i Stockholm. Årets stipendiat Helena Edrén har kunskap både inom marknadsföring, finansiering och medicin, och karriärambitioner inom health care och life science.

Hassela Helpline

För tredje året i rad utses Dagens Förebild på Malmöfestivalen. Vem som helst kan skicka in förslag på personer som i Malmö visat civilkurage eller mod, och som antingen arbetar med unga eller själv är ung. Juryn består av Juan "Havana" Paez, Heidi Avellan, Katrin Stjernfeldt-Jammeh och Daniel Diaz. Utmärkelsen har instiftats av Hassela Helpline, för att lyfta fram goda insatser bland unga.

COMPARE Karlstad

En kartläggning av Compare-företagens rekryteringar under de senaste fem åren bekräftar att samverkan mellan näringsliv och universitet ger resultat för alla parter: # Företagen får den kompetens de behöver; # Studenterna får relevanta jobb direkt; # Universitetet höjer kvaliteten i sina utbildningar och får därmed fler sökanden.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨