Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

"Compares satsning på ett oberoende testcenter har ingen motsvarighet i landet - därför vill vi vara med", säger Anita Roll, VD på Qtema (Quality & Test Management) som inleder ett samarbete med Compare Testlab inom kravställning och test för kvalitetssäkring av IT-system.

CoachWalk Academy AB

Gerd Mårtensson Utveckling är först i Sverige med att erbjuda en utbildning som kombinerar UGL med Coachande Handledning. Genom sitt samarbete med CoachWalk Academy kan nu Gerd Mårtensson Utveckling leverera en ledarutbildning som möter ett behov som finns hos många ledare, nyblivna såväl som erfarna.

Utbildning.se

Under en två års-period kommer utbildning.se att ingå i ett unikt kompetensutvecklingsprojekt med EU som finansiär tillsammans med sju andra svenska företag. Syftet med projektet är att få de medverkande företagens anställda att nå sin fullaste potential i arbetslivet. Det görs bäst genom att satsa på kompetensutveckling inom bolagen.

COMPARE Karlstad

"Bättre lönsamhet med e-learning" är temat när Video West Production har frukostmöte i Karlstad för Compare- och The Paper Province-företagen tisdag 24 maj. Sista anmälningsdag är 20 maj.

COMPARE Karlstad

När Sweco behövde en avancerad testmiljö - för att exjobbande studenter ska kunna testa en GIS-lösning i skarp miljö - fick Compare Testlab uppdraget. "På mindre än två dagar fick vi tillgång till en hypermodern testmiljö som har allt vi önskar - och lite till eftersom vi inte kände till alla testverktyg som finns här", förklarar Max Tidestad på Sweco.

COMPARE Karlstad

När ansökningstiden gått ut till den nya YH-utbildningen för kvalificerade programvarutestare hade Karlstads Teknikcenter fått in 55 ansökningar till de 20 platser som står till förfogande. "Det här kommer att bli den bästa utbildningen inom programvarutestning i Sverige och antagligen i Europa", säger Henrik Emilsson på Qamcom Research & Technology AB.

Executive English by Julia Linden-Hill

”Business is global, customers are local” brukar man säga och ingenstans är det väl mera sant än hos vår senaste kund, Unilever. Från sina rötter i 1800-talets England har Unilever utvecklats till en koncern med 163000 anställda i ca 170 länder. Då krävs naturligtvis goda språkkunskaper och Executive English är glada att vi fått chansen att bidra till att utveckla de kunskaperna.

Handelshögskolan i Stockholm

Michel Dahlberg Traore och Pontus Andersson, 2009 års studenter vid Handelshögskolan i Stockholm, har tilldelats årets Gun och Einar Larsson stipendium (GELS). Det årliga stipendiet syftar till att erbjuda talangfulla studenter möjligheten att själva skapa och genomföra ett projekt utomlands och årets val föll på ”Mobile Banking in Burkina Faso”.

Mercuri International Scandinavia

Den 19 maj besöker en av världens främsta talare, Daniel Pink, Stockholm för att delta i ”Mercuri Sales Lab”. Det är Mercuri International, ett av världens ledande konsultföretag inom försäljning och resultatförbättring som står bakom eventet. Daniel Pink är författare till flera framgångsrika böcker, bland annat den senaste boken ”Drivkraft” som blev en riktig bestseller i USA.

CoachWalk Academy AB

”Som chef bör du alltid behärska det coachande förhållningssättet”, säger Carin Aulin, HR-konsult på Malmö Aviation, ”därför ger vi våra chefer möjligheten att utveckla den färdigheten”.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨