Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

CompareAkademien och LearningWell inbjuder till seminarium torsdag 30 januari i Karlstad om sociala och kulturella utmaningarna kring test. Föreläsare är Anders Åslund och Rikard Edgren.

COMPARE Karlstad

Det går bra för Compare-företagen som behöver förstärkning. Just nu finns det 21 lediga jobb-annonser på Compare-webben.

COMPARE Karlstad

Compare och The Paper Province inbjuder till klusterlunch fredag 7 februari med Stefan Larsson - VD på Bitsec – om ”Hur skyddar vi oss mot industrispionage?”

COMPARE Karlstad

"Marknaden och kompetensen finns här - därför etablerade vi oss i Karlstad", säger Peter Björk - VD på Viati Värmland AB som är nytt IT-konsultbolag i Karlstad och Compare.

COMPARE Karlstad

Veckans nyheter från Compare Karlstad - mer än 100 IT-företag i regional samverkan.

COMPARE Karlstad

WestNordic - ett IT-konsultbolag med sju anställda i Karlstad som är specialiserade på beslutsstöd med QlikView - har nu blivit ett Compare-företag.

COMPARE Karlstad

Svenske IT-säkerhetsexperten David Jacoby vid Kaspersky Lab kommer till Karlstad fredag 14 mars för att hålla två seminarier - dels en allmän beskrivning av aktuella IT-säkerhetshot, dels en fördjupad teknisk beskrivning av aktuella IT-säkerhetshot.

COMPARE Karlstad

Svenske IT-säkerhetsexperten David Jacoby vid Kaspersky Lab kommer till Karlstad fredag 14 mars för att hålla ett seminarium om "Hur man hackar ett land". Seminariet arrangeras av Compare genom det svensk-norska IT-säkerhetsprojektet ISIS och Datavetenskap vid Karlstads universitet.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨