Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Utbildning.se

Sveriges ledande utbildningsportal Utbildning.se väljer Newsdesk för att kunna ge sina användare tillgång till nyhetsmaterial direkt från Sveriges utbildningsarrangörer. De utbildningsarrangörer som använder PR verktyget Newsdesk kan genom samarbetet direktpublicera sina pressmeddelanden i modulen "Utbildningsnyheter" på www.utbildning.se.

Inspirera

Emma Pihl har ett unikt samarbete med Mentor Sverige som är en insamlingsstiftelse för att ge ungdomar en vuxen kontakt i syfte att förhindra våld och droger. Emma Pihl är en av Mentors ambassadörer och ger av sin tid för att inspirera ungdomar. Företag som använder sig av Emmas föreläsningstjänster kan även bidra till att Emmas kompetens och budskap når ut på en högstadieskola när dig.

COMPARE Karlstad

>> Mobil marknadsföring – huvudfokus för nya Compare-företaget Digander >> Two satsar på storstadsmarknaden >> Drupal-nätverket håller nätverksträff om www.kau.se >> Compare-företag bjuds in till samarbete med CTF >> Bo Edvardsson blir hedersdoktor i Finland >> Compis: Innebandy har startat för terminen >> Kalender: Se vad som händer >> Lediga jobb

Utbildning.se

En undersökning visar att allt fler väljer att gå kurser på sin fritid. Trots att lågkonjunkturen ger mindre pengar i fickan så ökar efterfrågan på fritidskurser.

Handelshögskolan i Stockholm

The International Business Awards, IBA, har utsett Handelshögskolan i Stockholms webbplats, www.hhs.se, till årets vinnare av en Stevie Award i kategorin Bästa Webbplats. Motiveringen är att webbplatsen är såväl mycket väldesignad som överskådlig och har en genomtänkt och tydlig struktur.

AcadeMedia

Den 7 september håller AcadeMedia en kapitalmarknadsdag på Marcusplatsen 7 i Sickla. Kapitalmarknadsdagen riktar sig till kapitalförvaltare, analytiker och journalister. AcadeMedia är en börsnoterad koncern som verkar inom utbildningssektorn. Syftet med "Skolstart" är att ge en inblick i branschens förutsättningar och framtidsutveckling.

Talentum HR

Sveriges HR-avdelningar tror inte att lagstiftad kvotering är rätt väg att gå för att öka andelen kvinnor i börsnoterade bolags styrelser. På var fjärde arbetsplats i Sverige jobbar man inte aktivt i rekryteringen för att öka mångfalden i organisationen. Detta och mycket annat visade sig i Talentum HR:s årliga webbenkät TIAN-barometern, genomförd bland Sveriges HR-avdelningar.

Inspirera

I februari 2010 kommer Emma Pihls tredje bok 'Let go! Bli fri från ditt kontrollbehov på Forum förlag. Bokens innehåll är precis färdigt för tryck och korrektur och redan nu kan du få en försmak på 7 tips som hjälper dig att hantera dina kontrollbehov.

AcadeMedia

AcadeMedias gymnasiesegment ökar med 23 % under andra kvartalet. I augusti startas 15 nya enheter, ett flertal breddningar och den befintliga verksamheten ökar. Detta bedöms ge en fortsatt tillväxt på över 20 % inom gymnasiesegmentet. Inom vuxenutbildning är utvecklingen positiv och marginalerna fortsätter att öka. Rörelseresultatet för andra kvartalet blev 46,4 mkr (33,3 mkr).

Inspirera

Hösten är här. Den efterlängtade sommaren har flugut förbi i ett naffs och man förväntas vara redo och utvilad för en höst med både mörker och högt tempo. Klart att det kan kännas tungt. Med rätt motivationstekniker kan du få sommardrivet att vara längre och välkomna hösten med ett leende och komma igång på riktigt. Professionella coachen Emma Pihl ger dig inspirationen.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨