Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Vill du ta rygg på de bästa inom Change Management? Ta chansen vid detta unika tillfälle att lära dig hur du med Change Management möter komplexa förändringar och på ett nytt sätt skapar en högpresterande organisation med engagerade kollegor! Lär av företagsledare och verksamheter som har skapat bestående förändringar och inspireras av förändringsstrategier som genererar resultat i praktiken.

Conductive

Äntligen kommer succékonferensen Nämndsekreterarforum till Göteborg med ett nytt och spännande program! Du kommer naturligtvis känna igen delar som offentlighet och sekretess eller kommunallagen, men nytt för Göteborgskonferensen blir fler praktikfall som handlar om papperslös nämndadministration och om hur du kan införa läsplattor i nämnden.

Conductive

Vill du också kunna tituleras Sveriges bästa förhandlare? Här är kursen som lyfter både din egen kompetens och utfallet i din inköpsorganisation. Till skillnad från andra förhandlingskurser är den här kursen mer än bara teori. Du får träffa två mycket välrenommerade inköps- och förhandlingsexperter, och två av Sveriges bästa förhandlare lär dig vad som får det att fungera i skarpt läge.

Conductive

Fler och fler går från att vara registrator till att bli dokumentcontroller. Vad innebär skillnaden och vad krävs av dig? Välkommen till 7:e upplagan av Registratorsforum. På årets konferens får du lyssna till b.la. Mona Sahlin, Mia Thörnblom och Cecilia Arrgård.

Executive English by Julia Linden-Hill

Johnson & Johnson har givit Executive English förtroendet att genomföra ett antal intensiva grupputbildningar i affärsengelska på huvudkontoret i Sollentuna. Johnson & Johnson rankas ofta som ett av världen 100 mest kända varumärken och med 120,000 anställda över hela världen har man gjort ett stort avtryck inom sina produktområden.

Conductive

Ställer du höga krav på din kompetensutveckling? Då har du hittat rätt! Våra ledarskapskurser kombinerar alltid teori med praktiska övningar för att ge dig de verktyg du behöver i ditt arbete – idag och imorgon.

Conductive

Att vara chef för personliga assistenter är förenat med många utmaningar jämfört med många andra chefsjobb. Du ska leda dina medarbetare mot en god assistans trots att ni arbetar på olika arbetsplatser, lagar krockar och dina medarbetare har ytterligare en chef. Här är konferensen som ger dig konkreta metoder som stärker dig i din yrkesroll och gör dig till en trygg och säker ledare.

COMPARE Karlstad

Den norska marknaden skriker efter svensk IT-kompetens samtidigt som många svenska företag tycker det är svårt att göra affärer i Norge. Det vill Compare ändra på genom att erbjuda Compare-företagen säljträning på norska - "Kommunikasjon og salg i det norske markedet".

Conductive

Att man i industrin gjort stora vinster genom att arbeta Lean är ingen nyhet. Samma vinster görs inom byggsektorn. Du som ledare behöver bara de rätta verktygen. Här är konferensen för dig som vill lära dig skapa en arbetsplats där dina medarbetare bidrar till ständiga förbättringar och på så sätt ökar produktiviteten och ökar kundvärdet.

Conductive

Vill du också utveckla din badanläggnings fulla potential och skapa en attraktiv, säker och hållbar mötesplats för dina besökare? Då är detta forum skräddarsytt för dig. Vare sig du står inför renovering, besparingar eller driftutmaningar kommer du att få effektiva verktyg som hjälper dig och din anläggning att möta dagens och morgondagens krav.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨