Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Nya tekniker och metoder för ökad kostnadseffektivitet inom gatu- och vägnät Hur upphandlar du drift och underhåll bäst? Vilken nivå på snöröjningen ska du välja? Vilka är de nya belysningsdirektiven du måste ta hänsyn till? Välkommen till en konferens där du får lyssna till experter och de kommuner som har lyckats bäst med drift och underhåll med en begränsad budget.

Hassela Helpline

I Helsingborg anordnas en fotbollsturnering på julafton, arrangör är Hassela Helpline i samarbete med Dalhemsskolan. Syftet är att ungdomar som inte firar jul och saknar något att göra på julafton får tillfälle att sysselsätta sig på ett trevligt sätt. Fotbollsturneringen har ett förbyggande syften.

Hassela Helpline

Behovet av att ha någon att prata med är stort när oro för missbruk och kriminalitet smyger sig fram, det menar Hassela Helpline som för tredje året i rad har möjligheten att göra jouren tillgänglig genom chatt och telefon på julhelgen, mellandagarna och på nyårshelgen berättar Ralph Berger Torres (projektledare).

Conductive

Steget framåt: Verksamhetsutveckling i äldreomsorgen Välkommen till en lösningsfokuserad konferens för dig som ledare inom äldreomsorgen där syftet är att jobba praktiskt med utvecklingsfrågor inom just din verksamhet. Du får en modell och flera verktyg som du kan ta med hem och som du även får testa redan på plats. Välkommen till en konferens du inte har råd att missa!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna öppnar Norrlands första utbildningscentra inom KNX i Sundsvall.

Conductive

Förbättra kontrollen och uppföljningen i din kommun Hur säkerställer du att din kommuns äldreboende håller den höga kvalitet de gamla förtjänar? Jobbar ni tillräckligt med uppföljning av vårdkvalitet och avtal med privata aktörer? Välkommen till en konferens som fokuserar på de praktiska verktygen för en högkvalitativ äldreomsorg!

Executive English by Julia Linden-Hill

Executive English presenterar sin senaste kund, YIT Sverige, som ingår i den snart 100-åriga finska ingenjörsgruppen YIT Group med nära 26000 anställda i 14 länder i Norden, Baltikum, Ryssland och Centraleuropa. YIT erbjuder lösningar inom fastighetstekniska system, byggnation och industritjänster.

Conductive

Identifiera, utveckla och behåll dina stjärnor! Det här är konferensen för dig som arbetar med personalfrågor i offentlig sektor. Vi kommer att fokusera på frågan om hur man upptäcker och utvecklar nyckelspelare inom en organisation. För att kunna vara en attraktiv arbetsplats så måste man börja på insidan. Hur ser det ut hos oss idag, hur tar vi hand om den kompetens som finns hos oss idag?

Conductive

Nu har vi samlat nya spännande praktikfall från olika branscher inom tillverkande industri som berättar om sina erfarenheter och vägar till framgång. Passa på att ta del av deras kunskap! Du får lära dig olika tekniker för prognostisering och hur du använder prognoserna. Du får också insikt i hur olika miljöer påverkar prognostiseringsarbetet, från föränderliga till mer säkra miljöer.

Conductive

På konferensen får du konkreta verktyg för utvecklas i din studie- och yrkesvägledarroll. Ta chansen att lyssna till inspirerande på hur du kan gå vidare och lyckas med vägledningen på din arbetsplats. Du får också möjlighet att utbyta erfarenheter och diskutera med andra i samma situation. Då varje möte är unikt och varje elevs situation är speciell så krävs det att du har rätt verktyg.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨