Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

På årets konferens om offentlig upphandling fördjupar vi oss i hur man ska hantera överprövningar, utforma ramavtal samt skriva professionella och rättssäkra avtal. Vi går igenom nya direktiv och rättsfall och dessutom får du lyssna till praktikfall som har tagit sin inköpsorganisation ett steg framåt genom olika framgångsrika insatser.

Conductive

Parkeringsfrågan är ofta ett känsligt ämne där flera konkurrerande intressen ska tillgodoses. Ett lyckat samarbete med handel och byggherrar är en nyckel för att nå framgång. Här får du genom nya svenska praktikfall flera goda exempel på hur du kan genomföra verkningsfulla parkeringsstrategier för minskad bilism i din tätort.

Conductive

Är era arbetsprocesser och rutiner uppdaterade? I en så snabbt framåtgående bransch som medicinteknik är det viktigt att er verksamhet är en effektiv del av sjukhusets hela organisation. För att kunna vara ett bra stöd för såväl klinisk verksamhet, upphandlare som it-avdelning behöver du hänga med i utvecklingen för det senaste inom processförbättringar och ny forskning!

Conductive

På konferensen Prognostisering & Demand Planning får du lära dig hur några av landets mest framgångsrika företag arbetar med sin prognostisering i praktiken. Konkreta exempel direkt från dessa verksamheter ger dig de verktyg du behöver för att optimera din planeringsprocess. Ingen teori, endast praktiska erfarenheter från dessa spännande företags prognosverksamheter.

Conductive

Så var det återigen dags för årets största mötesplats för dig som arbetar som registrator. Årets program ger dig fler talare än något annat år. Du får 12 praktikfall, flera spår, 2 experter, 1 inspiratör och 2 fördjupningar! Många undrar vad som händer med PuL och det nya EU-direktivet, det kommer du att få svar på, precis som att vi kommer att ta upp frågan kring e-arkiv och din roll i framtiden

Conductive

Som ekonom i högskolan ställs du ständigt inför nya utmaningar. Ett område som ställer höga krav på din kunskap är EU-projekt, där det kan vara svårt att hålla reda på olika regelverk och finansieringsformer. I programmet finner du flera talarpunkter som hjälper dig att effektivisera din projektekonomi.

Conductive

Det räcker inte med att erbjuda ett jobb, du måste samtidigt vara en mer attraktiv arbetsgivare än alla de andra du slåss mot i konkurrensen. Kom och ta del av andra kommuners och landstings framgångsrika strategier, samtidigt som du får fler verktyg för en lyckad personalförsörjning.

Conductive

Psykisk ohälsa har blivit den överlägset vanligaste orsaken till sjukskrivningar. Nästan 4 av 10 är sjukskrivna på grund av psykisk ohälsa relaterad till t.ex. stress. Sjukfrånvaro och sjuknärvaro kostar företag stora pengar. Med sjuklön, vikarier och produktionsbortfall, upp till 1 miljon kronor per sjukskriven och år, kan man snabbt räkna hem investeringar som kortar ner sjukfrånvaron.

AddQ Consulting

AddQ Consulting har tagit fram ett nytt seminariekoncept i Q-Day som kommer lyfta test- och kvalitetsfrågor. Det första seminariet äger rum den 11 april i Westmanska Palatset, där testgurun James Bach öppna föreläsningarna med föreläsare från bland annat Spotify, Orc Software och Microsoft. Under en hel dag kan deltagarna nätverka med branschkollegor, se demonstrationer och finna inspiration.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨