Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Handelshögskolan i Stockholm

David Domeij tilldelades den 24 november Partnerprogrammets Forskarpris 2010 vid Handelshögskolan i Stockholm. Priset är ett bidrag på 100 000 kr från Handelshögskolans Partnerföretag och delas ut i samband med den årliga Partnerstämman. David Domeijs forskning söker svaren på frågor som står i centrum av såväl den svenska som den internationella debatten.

CoachWalk Academy AB

I rapporten ”Global Coaching Survey” kartläggs coachbranschen i ett globalt perspektiv. Bland annat konstateras att Sverige inte är bland de tio länder i Europa där handledning för coacher, Coaching Supervision, är vanligt förekommande. För de som arbetar som professionella coacher är handledning, Coaching Supervision, en metod att kontinuerligt utvecklas i sitt yrke.

Executive English by Julia Linden-Hill

I veckan startar vår första kurs hos LIKO R&D, ett dotterbolag inom LIKO-koncernen som i sin tur ägs av amerikanska Hill-Rom, en världsledande leverantör av sjukhusutrustning. Som en del i en global koncern är det av största vikt att personalen kan kommunicera effektivt när de samarbetar med de övriga kontoren i koncernen och med ett amerikanskt moderbolag är engelskans roll som huvudspråk given

CoachWalk Academy AB

Coaching Supervision, coachande handledning, är en kraftfull metod med flera användningsområden – till exempel inom ledarskap, inom handledning av andra coacher eller för att utveckla ditt eget coachande. Läs om två personer som drar nytta av Coaching Supervision i sitt dagliga ledarskap.

HumaNova Utbildning AB

Välkommen till informationskvällen "Bli den du är". Här får du veta hur du genom personlig utveckling kan hitta nya sätt att hantera både liv och yrkesliv.

Handelshögskolan i Stockholm

Konstnärerna Simon Goldin och Jakob Sennebys presenterar i samarbete med Konsthall C kvällen 10 november den konstnärliga produktionen Nordenskiöldsmodellen hos IFL vid Handelshögskolan i Stockholm.

CoachWalk Academy AB

Den första svenska examinationen av Coaching Supervisors genomfördes idag i Malmö. Coaching Supervision, coachande handledning, är en kraftfull metod med flera användningsområden – till exempel inom ledarskap, inom handledning av andra coacher eller för att utveckla ditt eget coachande.

HumaNova Utbildning AB

HumaNova startar i vår en par- och relationsutbildning i stockholm. Utbildningen är en fortbildning för dem som gått samtalterapiutbildning eller som har motsvarande utbildning.

Handelshögskolan i Stockholm

Kompetensen och förmågan till innovationer måste vara god och kontinuerligt utvecklas i hela samhället. Det avgör om företag som agerar på den internationella marknaden skall kunna förbättra sin konkurrenskraft och är en förutsättning för välfärden i samhället. Det beskrivs i en ny avhandling av Charlotte Glassér vid Handelshögskolan i Stockholm.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨