Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

AddQ Consulting

Mätningar visar att upp till 60 % fler fel hittas med utforskande testtekniker. AddQ Consulting har skapat ett lättanvänt open source verktyg för att underlätta genomförandet och rapporteringen av utforskande tester i ramverket SBTM (Session Based Test Management). Med hjälp av utforskande testtekniker och SBTM får ni högre affärsvärde och effektivitet i era agila projekt.

Executive English by Julia Linden-Hill

Utbildningen kommer att ledas av Naoko Watanabe-Linder som har mycket god kunskap om språk och kommunikation inom finanssektorn från sina år hos Linklater Japan där hon främst jobbade med just finansiella transaktioner.

COMPARE Karlstad

En arbetsmarknad i ständig förändring innebär också nya, spännande utbildningar. Därför startar Yrkeshögskolan i Karlstad hösten 2011 Sveriges bredaste utbildning för blivande programvarutestare. "Ett kreativt framtidsjobb", säger Henrik Emilsson på Compare-företaget Qamcom.

Executive English by Julia Linden-Hill

Efter att snabbt ha vuxit till en av de stora aktörerna inom affärsengelska i Stockholmsområdet etablerar sig nu Executive English i centrala Mälardalen. Från och med nu utgår en av företagets språkkonsulter, David Krebs, från Eskilstuna där han snabbt når centrala orter i Mälardalen som t ex Västerås, Strängnäs, Arboga och Köping.

Swentech Utbildning AB

Den senaste versionen av IPC-A-610, version E, var utlovad att komma under hösten 2010. Översättningen, som blev försenad, är nu klar. Standarden går nu att beställa hos Swentech Utbildning.

Teknikutbildarna

Statistiken för truckförarolyckor är fortsatt hög, trots att övriga arbetsplatsolyckor minskar. Behovet av truckförare utbildade i säkerhet är stort och nya utbildningsformer gör att man kan utbilda truckförare till halva kostnaden.

COMPARE Karlstad

Nina Jareke blir utbildningsledare för den nya yrkeshögskoleutbildningen i Karlstad för kvalificerade programvarutestare som nu tar form inför höstterminen. Den nya utbildningen är den första yrkeshögskoleutbildning inom IT-området i Karlstad och har tillkommit på det lokala näringslivets initiativ genom Compare.

COMPARE Karlstad

Mollin Widegren, dataingenjörsstudent vid Karlstads universitet, har gått vidare som en av tre finalister till Årets IT-tjej - en utmärkelse som Microsoft delar ut.

COMPARE Karlstad

Compare-företaget Psiam har inlett ett samarbete med Idhammar AB i Sverige och Norge som innebär att de tillsammans kan erbjuda ett mer komplett stöd inom underhåll.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨