Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Att lean ligger högt på agendan inom svenska kommuner vittnar de över 400 deltagare som har varit på någon av Conductives lean- kurser eller konferenser. Att införa lean i kommunal förvaltning är en spännande resa som börjar mitt i er egen verksamhet men kräver en tydlig karta för hur genomförandet ska gå till. Det kan vi nu erbjuda dig genom denna leankurs.

Swentech Utbildning AB

I början av sitt tjugonde verksamhetsår nyanställer Swentech Kenth Bill som nu tar över stafettpinnen efter Maisa Ek, delägare i företaget.

Teknikutbildarna

Allt fler företag satsar på ha en behörig elinstallatör på varje arbetsplats där de är representerade. Många behöriga installatörer inser samtidigt att de inte kan utöva tillsyn över montörer på andra orter. Detta gör att efterfrågan på utbildning för allmän behörighet har ökat.

Conductive

I april har vi samlat flera av de högsta beslutsfattarna för en konferens om framtidens idrottsanläggningar.Kom och var en del av utvecklingen och var med och påverka framtiden du också! Förutom ett väldigt spännande samtal mellan idrottsministern, Riksidrottsförbundets ordförande och SKL så kommer vi att rada upp en mängd olika praktikfall från kommuner som sitter med samma verklighet som du.

Conductive

Utveckla ditt SSC till en optimal service provider lokalt och globalt! Konferensens två spår för HR/Finans fokuserar på strategier för gränsdragning, nyckeltal och målsättning. Dessutom får du verktyg för att maximera resursutnyttjandet och skapa optimal SLA och prissättning.

Conductive

Planering som utvecklar framkomlighet med bästa möjliga trafiksäkerhet kräver nya tankesätt och rätt kunskap. På Trafikplanering 2013 får du ta del av de mest framstående kommunernas strategier och åtgärder som ger säkrare trafik, bättre framkomlighet och ökat hållbart resande.

Conductive

Andelen äldre ökar stadigt och därmed kraven på tandvården och tandvårdsteamet. Många patienter är dementa vilket medför utmaningar inom kommunikation och behandlingsalternativ. Vilka är de senaste nyheterna inom munslemhinneförändringar och hur kan samarbetet mellan olika yrkesgrupper förbättras för en optimal tandvård? Detta och mycket mer kommer du att få lära dig om på konferensen.

Conductive

Upplever du att ni har rätt verktyg för uppföljning och analys – men har svårt att omsätta analysen i rätt åtgärder? Här är kursen för dig som vill ta nästa steg i din roll som controller. Lär dig hur er analys kan omsättas till konkreta verksamhetsförbättringar.

Conductive

Laboratoriemedicin är en högteknologisk och kunskapsintensiv verksamhet, som hela tiden måste hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken och de senaste kunskaperna. För att få allt detta att fungera behöver ni en organisation som är mottaglig för att ständigt möta nya krav och utmaningar. Med lean som verktyg kan din organisation arbeta med ständiga förbättringar och alltid ha kunden i fokus.

Conductive

Denna kurs ger dig kunskap om vad som krävs av dig som ledare när du bygger en leankultur men också hur du håller leanarbetet på rätt spår. Anta utmaningen och få nöjdare medarbetare och nöjdare kunder samtidigt som du skapar en mer effektiv arbetsplats!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨