Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

COMPARE Karlstad

COMPARE Karlstad

Compare och The Paper Province inbjuder till klusterlunch fredag 6 december med Peter Rovér - Årets Mentor i Sverige och VD för konsultfirman Effect Management med bas i Karlstad - som talar om "Varumärket som draglok i företags- & verksamhetsutveckling".

COMPARE Karlstad

Hur kan molntjänster hantera personuppgifter och annan känslig information på ett ansvarsfullt sätt? Hur påverkar stora buffrar prestandan i svenska 3G/4G-nät? Det är två av de frågeställningar som diskuteras på "Forskning pågår" onsdag 27 november i Karlstad - ett seminarium om forskningsprojekt inom datavetenskap som pågår vid Karlstads universitet.

COMPARE Karlstad

Veckans nyhetsbrev från IT-stiftelsen Compare Karlstad.

COMPARE Karlstad

Compare är ICT-företagens samverkansorganisation i Karlstad-regionen som bland annat ska verka för att Compare-företagen har den kompetens som krävs - både nu och i framtiden. På Compare-webben (Lediga jobb) har Compare-företagen denna vecka dessa lediga ICT-jobb.

COMPARE Karlstad

Den 3-4 december är det Digital Days på Karlstads CCC med många seminarier och utställare som fokuserar på IT & digitala affärer. Välj vad du vill veta mer om och anmäl dig redan nu till något eller några av de kostnadsfria seminarierna.

COMPARE Karlstad

Pedagog Värmland är en mötesplatsen för alla pedagoger, förskolechefer och rektorer i Värmland. Webbplatsen har utvecklats av Compare-företaget Cerpus tillsammans med Karlstads kommun.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨