Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

En genomsnittlig bil står parkerad 95 % av tiden. Trots detta ägnas resurserna och den största uppmärksamheten åt den begränsade tid då fordonen är i rörelse. På denna aktuella konferens lyfter vi parkeringens betydelse för en fungerande trafi ksituation i din tätort.

Conductive

Årets viktigaste bedömningskonferens! Vill du veta hur de bästa lärarna och skolorna arbetar med bedömning och kunskapsutveckling i sina klassrum? Alla vet att systematiskt arbete med bedömning och engagerade lärare har goda effekter på elevernas kunskapsutveckling, men det kan vara svårt att veta hur du ska få till det i praktiken. Och hur vet du om du arbetar på rätt sätt?

Conductive

Missade du vårens konferens om Internprissättning av hyror i kommun? Nu kommer en chans till – denna gång i Göteborg. Här lär du dig att använda rätt prissättningsmodell av hyror i din kommun! Rätt system ökar kostnadsmedvetenheten och minskar användningen av lokalutrymmet i kommunens verksamheter. Lär dig ställa bättre prognoser för att möta framtidens lokalbehov.

Executive English by Julia Linden-Hill

Executive English startar öppna kurser och blir en komplett leverantör av utbildning i affärsengelska för individer, företag och organisationer. Genom att erbjuda gruppkurser med 2-4 deltagare så kan man vidmakthålla den höga kvalitet som kännetecknar det övriga kursutbudet samtidigt som enskilda personer kan hitta förstklassig utbildning till ett rimligt pris som ger dem ett riktigt lyft.

Conductive

Motivationen till att förändra och förbättra kommer genom kunskap och inspiration, inte genom en order. Det är ditt ansvar som leanledare att skapa ett landskap för lärande, motivation och utveckling – en sann utmaning men fullt genomförbar med rätt redskap.

Conductive

På konferensen Morgondagens Fordon får du möjlighet att lyssna till de marknadsledande företagen samt experter som delar med sig av sina åsikter och lärdomar. Välj fritt mellan följande spår; elektronik i fordonet, det uppkopplade fordonet och tunga fordon.

Conductive

Optimerad produktionsplanering är en nyckel till ökad lönsamhet. Här lär du dig rätt metoder för en effektiv planering och styrning med konkreta exempel på hur framgångsrika företag hanterar prognostisering, flöden och resurser.

Handelshögskolan i Stockholm

Den 29-30 juni kommer Handelshögskolan i Stockholm koka av nya idéer och insikter om reklam. Då äger ICORIA, den internationella konferensen om marknadskommunikation, rum i Handelshögskolans lokaler. Ett 100-tal framstående forskare och branschmänniskor samlas för att diskutera ”The Changing Roles of Advertising”.

Conductive

På konferensen Product Management får du de verktyg du behöver för att kunna utveckla ditt produktledarskap. Du får lära dig metoder för att skapa attraktiva produkterbjudanden och att öka lönsamheten på dina redan existerande produkter.

Conductive

Inom vården finns det en uppsjö av nyckeltal men vilka ska man fokusera på och använda i styrning och ledning av verksamheten? Genom att definiera och använda nyckeltal på rätt sätt kan du ta kontrollen över verksamheten. Lär dig mäta kvalitet, effektivitet och styr verksamheten till framgång.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨