Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Mercuri International Scandinavia

Mercuri International har nyligen låtit genomföra en ingående granskning av sina kompetenser utförd av ES Research Group, Inc. (ESR), ett utvärderings- och rådgivningsföretag för säljträning. Mercuri International valde att genomgå utvärderingen för att få en oberoende och opartisk bedömning av företagets styrkor och utmaningar som leverantör av säljträning.

COMPARE Karlstad

En webbaserad interaktiv utbildning om Citytunneln i Malmö är det senaste prestigeprojektet för Video West Production i Karlstad som nu blivit ett Compare-företag.

CoachWalk Academy AB

Alan Seale, grundare av Center for Transformational Presence i USA, kommer att vara huvudtalare på den nationella coachkonferensen i Malmö 2-3 september. Konferensen anordnas av International Coach Federation (ICF) och äger rum på Hilton City.

Handelshögskolan i Stockholm

Ledarskapsstipendiet Female Economist of the Year delas årligen ut till en framstående kvinnlig student vid Handelshögskolan i Stockholm. I år går Boston Consulting Group (BCG), ett av Handelshögskolans partnerföretag, in som nytt värdföretag.

Executive English by Julia Linden-Hill

- Vi vill ge ett varmt välkomnande till Trygg-Hansa där vi startat vår första kurs och naturligtvis har förhoppningar om ett långt samarbete, säger Julia Linden-Hill på Executive English. - Vi har väldigt bra kompetens för att ta hand om den här typen av kunder men självklart är vi extra glada att få addera ett av Sveriges mest kända företagsnamn till vår kundlista, fortsätter Julia.

3S.t.e.g. International

Volvo Lastvagnar är ett av världens största företag inom tillverkning och försäljning av lastbilar. 3S.t.e.g International och Volvo har fört diskussioner som nu har reulterat i ett fördjupat samarbete. Det visar att Volvo har stort förtroende för oss som företag, säger Toni Wetter, VD för 3S.t.e.g International.

Utbildning.se

En undersökning gjord av utbildning.se bekräftar att sökmarknadsföring är på frammarsch. 35 % av de som svarade på undersökningen på utbildning.se bläddrar bara snabbt igenom en kurskatalog de får hem i brevlådan. Lika många skickar den direkt till pappersåtervinningen. Det kan jämföras med utbildning.se:s över 100 000 besökare som under mars månad sökte efter kompetensutveckling.

Handelshögskolan i Stockholm

Den 7 april äger Enterprise Day 2011, Handelshögskolan i Stockholms stora entreprenörskapsdag rum. Syftet är att uppmuntra och inspirera till entreprenörskap bland skolans studenter.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨