Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Conductive

Under kursen får du möjlighet att aktualisera och fördjupa kunskaperna om socialtjänstens juridik och därmed uppnå ökad rättsäkerhet vid tillämpning av dem. Under kursens andra dag kommer Sofia Tedsjö leda en workshop som förklarar hur den juridiska processen brukar se ut och hur du bör agera om en tvist uppstår.

COMPARE Karlstad

Yrkeshögskoleutbildningen Kvalificerade Programvarutestare söker kvalificerade praktikplatser under sju veckor höstterminen 2012 för de 15 studenter som just påbörjat sitt andra och sista läsår på Compare Testlab.

CoachWalk Academy AB

"För att lyckas skapa en platt organisation är ett coachande förhållningssätt centralt," säger Bengt Boissier, Head Coach på Altran - ett tekniskt konsultföretag med verksamhet i 18 länder och 400 anställda i Skandinavien. "CoachWalk Academy har i flera år varit vår partner i denna utbildning".

COMPARE Karlstad

Andra omgången av den tvååriga yrkeshögskoleutbildningen för kvalificerade programvarutestare är nu igång på Compare Testlab.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm har rekryterat Justin Jenk till befattningen som ny verkställande direktör för dotterbolaget IFL vid Handelshögskolan i Stockholm. Justin Jenk kommer närmast från European Resolution Capital Partners i Storbritannien och tillträder tjänsten den 1 oktober 2012.

AddQ Consulting

Som ett led i att höja kompetensen inom test på marknaden inleder AddQ ett samarbete med en av Sveriges största rena utbildningsleverantörer. AddQ och Addskills jobbar tillsammans eftersom båda företagen fokuserar på hög kvalitet i sina utbildningar.

Swentech Utbildning AB

Organisationen IPC tillhandahåller publikationer och standarder för elektronikindustrin världen över. De flesta av dessa är till salu. En del är dock dokument som tillhandahålls utan kostnad som nedladdningar via internet.

Executive English by Julia Linden-Hill

Nu har Executive English dragit igång lektioner hos SLL Internfinans, ett landstingsägt bolag som möjliggör för landstinget att agera samordnat gentemot externa aktörer på finansmarknaden. Ansvarig konsult från Executive English är Susan Edner som har lång erfarenhet av hantering av finansiella instrument och finansengelska från hennes tid hos Dresdner Kleinwort i New York och London.

Swentech Utbildning AB

Companies that have a need for a course in Soft Soldering for their employees will have the opportunity to educate them during this autumn in Stockholm.

Conductive

Välkommen till en unik konferens för dig som är chef i hemtjänsten. Här får du lära dig de senaste arbetssätten du behöver för att hantera komplexa situationer. Du får konkreta metoder och instrument som stärker dig i din yrkesroll och gör dig trygg som ledare. Låt dig inspireras och få verklighetsbaserade arbetssätt för ett tydligare, bättre och enklare ledarskap.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨