Utbildningsnyheter

Här hittar du nyheter om kompetensutveckling.

Nyheterna presenteras i samarbete med MyNewsdesk.

Utbildningsnyheter arkiv

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008


I samarbete med  

Fritextsök:

Executive English by Julia Linden-Hill

- Executive English är idag stolta över att ha fått ett första uppdrag inom Metrokoncernen och hoppas att det ska följas av flera. Som alltid är utbildningen skräddarsydd till såväl deltagare som företag. Utbildningen leds av David Krebs som med sitt tysk-kanadensiska ursprung själv är väl införstådd med att agera i en internationell och föränderlig värld, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

3S.t.e.g. International

Det råder inga tvivel om att affärer görs mellan människor och att de flesta organisationer och företag strävar efter att hitta effektiva strategier för att bearbeta marknaden. Affärsmötet - endast för beslutsfattare genomförs i Västerås, Uppsala, Stockholm och Örebro under hösten 2010.

CoachWalk Academy AB

CoachWalk Academy är de första i Sverige som utbildar inom Coaching Supervision och nu erbjuder vi en kurs även i Stockholm med start i november 2011.

Swentech Utbildning AB

IPC har släppt en ny standard för hantering, förpackning och förvaring av PCB: IPC-1601 "Printed Board handling and Storage Guidelines". Standarden innehåller riktlinjer för hur man skyddar PCB mot föroreningar, fysiska skador, försämring av lödbarhet och fuktabsorption.

CoachWalk Academy AB

Som första leverantör kan CoachWalk Academy erbjuda kurser baserade på koncept från Center for Transformational Presence. Avtalet ger oss rätt till utbildningar i Skandinavien och Storbritannien.

Utbildning.se

Sverige rankas tvåa i världen på listan över världens mest konkurrenskraftiga länder. Det visar en studie gjord av World Economic Forum. Två av de viktigaste faktorerna för att ett land ska vara konkurrenskraftigt enligt World Economic Forum är högre utbildning och kompetensutveckling.

Hassela Helpline

Idag påbörjar fem praktikanter sin utbildning till kamratstödjare. Det är genom ett samarbete mellan Hassela Solidaritet i Skåne, Arbetsförmedlingen och Fågelskolan i Lund som praktikanterna får möjlighet att komma ut och vara ett extra stöd för eleverna.

Handelshögskolan i Stockholm

Ny ägarstruktur och finansering skapar ett fundament för fortsatt positiv utveckling för SSE Riga

Conductive

Är dina prognoser tillförlitliga? Bristfällig prognoskvalitet, fluktuerande efterfrågan och en organisation som inte möjliggör optimala prognoser sätter käppar i hjulet när efterfrågan ska prognostiseras. Efter tidigare framgångskonferenser samlar vi på nytt talare som tagit tag i problematiken för en heldag med dina frågor i fokus. Vi ger dig förutsättningr att lyckas!

Hassela Helpline

Idag påbörjar elva stycken praktikanter sin utbildning till kamratstödjare. Det är genom ett samarbete mellan Hassela Solidaritet i Skåne, Arbetsförmedlingen och fyra stycken skolor i Malmö som praktikanterna får komma ut och vara ett extra stöd för ungdomarna.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨